LAZANSKI OTKRIO PAKLENI PLAN: Crnogorci nude NATO vojnu bazu!

Лошији је потиснуо бољег.

Лазањски је неморалан.

- - -

Лазањски је пао у мојим очима када је сео на место које припада Проф. др. Славенку Терзићу

Nije Lazanjski sam sebe postavio.
Srbi i politika ne idu u istu recenicu.
Negativna selekcija je dovela do toga da drzavom vladaju majmuni.
Ponekad se pitam koliko su i ovi "pametni" pametni, kad ih majmuni prave majmunima.
Sve intelektualci, akademici, prof.dr. a Kole/Kokeze i takvi im daju platu na kasicicu.

Nije Lazanjski sam sebe postavio.
Srbi i politika ne idu u istu recenicu.
Negativna selekcija je dovela do toga da drzavom vladaju majmuni.
Ponekad se pitam koliko su i ovi "pametni" pametni, kad ih majmuni prave majmunima.
Sve intelektualci, akademici, prof.dr. a Kole/Kokeze i takvi im daju platu na kasicicu.

Да је Славенко давно побегао из земље не би дао толики допринос кроз геополитику, историју, међународно право и дипломатију, ....

Пуно је издржао међу мајмунима и у МИП и у САНУ - херој

Не могу толико писати, Прочитај биографију, погледај јутјуб

Да је Славенко давно побегао из земље не би дао толики допринос кроз геополитику, историју, међународно право и дипломатију, ....

Пуно је издржао међу мајмунима и у МИП и у САНУ - херој

Не могу толико писати, Прочитај биографију, погледај јутјуб

Ja ne sumnjam ni malo u njegovu biografiju kao ni u njegov kvalitet.
Problem je zasto se ta akademska elita ne ustane ujedinjeno za svoje dobro i dobro nacije.
Zasto ne traze da se na drzavnim funkcijama zaposljavaju ljudi sa najvecim kvalifikacijama.
Dopustili su da predsednik drzave kupi diplomu i da to tako prodje. Onda se danas cude sto je ovakvo i sve gore stanje.

Problem je zasto se ta akademska elita ne ustane ujedinjeno za svoje dobro i dobro nacije.
Zasto ne traze da se na drzavnim funkcijama zaposljavaju ljudi sa najvecim kvalifikacijama.
Dopustili su da predsednik drzave kupi diplomu i da to tako prodje. Onda se danas cude sto je ovakvo i sve gore stanje.

У САНУ имаш десетак стварних академика.

унуци бољшевика и даље владају и постављају ко ће бити тајкун, дипломата, директор, функционер па и академик.

Зато не може САНУ да се побуни сам против себе !

Тамо у било ком одељењу 10 зева и напише по 1 рад а један напише 20 радова.

изгуглај на јутјубу - хаос у САНУ

Матија Бећковић

Бећковић: Надам се да од Црне Горе неће тражити да објави рат Србији...
© Sputnik / Дејан Симић
ПОЛИТИКА
16:46 04.07.2019
У Црној Гори понављају како су их Срби окупирали и како су живели, ко зна од када, под српском окупацијом.
Врло је занимљиво да та борба против „окупатора“, која је толико дуго трајала и којој су они одолели, није дала ни једну песму у којој би се говорило о боју Црногораца са Србима.
Тако је у интервјуу за видео-продукцију „Искре“ академик Матија Бећковић описао тренутно стање у Црној Горе:
„За сада тих песама о бојевима Црногораца против Срба нема, а није искључено да ће настати. Баш бих волео да неку прочитам, јер би сигурно ушла у антологију неке најбизарније поезије“.
Бећковић каже да и саме власти у Црној Гори вероватно не одлучују о томе што раде.
„Они морају да слушају и извршавају оно што им се каже. Шта ће још од њих тражити ни они сами не знају. Зна се само да не могу ништа одбити. Надам се да од њих неће тражити да објаве рат Србији јер — они би били у стању да и то ураде, ако су већ послали војску на Косово“, каже Бећковић.

Мирашева ливада

Песник и академик подсећа:
„Улица Вука Караџића у Цетињу је преименована у Исландску улицу; не знам у шта ли ће преименовати Обилића поље испред Цетињског манастира — можда Мирашева ливада“, каже Бећковић.
Бећковић каже и да актуелна прича о Косову надолази, с једне стране од оних који немају појма шта је то Косово, него мисле стварно да је то нека територија и да ту нема никаквих светиња, нити подвига, нити моралних разлога.
Мираш Дедеић

YOUTUBE/ATLAS TV MONTENEGRO
Мираш Дедеић
„Било је оно у ропству вековима, али ни један о тих окупатора није порицао чија је то земља и чије су то светиње.
То се сада појављује први пут, а на нама је да у тој борби за памћење останемо при своме, а остале ове ствари да решимо, као што су решене свуда и да то питање не решимо како га никада није решио нико.
И да не будемо јединствен случај на свету, преседан, или пример, који неће бити нигде примењен. То би требало да буде наша најчвршћа одбрана. Да се неко пре нас, неко богатији, моћнији, срећнији, пре нас одрекне неког свог простора, да ми не будемо једини који су се одрекли своје земље. Само да нас поштеде једног таквог понижења.“
Агресори са кокошкама
Бећковић наводи и да смо недавно чули и о тој „великосрпској“ агресији која се десила Хрватској.
„Па сам мислио, кад би била нека телевизија на свету, да ону колону од Книна до Београда прикаже, како би свет видео ту ’агресију‘ својим очима. То су јединствени агресори на свету, у тракторима, у расклиманим аутомобилима, приколицама, са кокошкама, са кавезима, са кућицама за псе; старице, старци, деца. То су били ти „агресори“ на Хрватску. Увек ми је било жао што телевизија Србије није директно преносила пут те колоне. Надам се да имају тај снимак, како би цео свет, па и ми сами, гледали како изгледа агресорска војска“, каже Бећковић.

Академик закључује:
„Говори се да смо ми истерали 800.000 Албанаца, тог снимка нема, а да је егзодуса било, било би и снимка. Да га ико има, имали би га Американци. Сигурно они имају бољи снимак и оне колоне од Книна него ми“.
https://rs.sputniknews.com/politika...-crne-gore-nece-traziti-da-objavi-rat-srbiji/

Glupe li investicije! Zašto kupovati diplomu kada predsednik ne treba imati ni osnovnu školu?

573599

Beckovica mi crnogorci ne mozemo ni da vidimo,ni da cujemo. Zet Kralja Nikole ,Kralj Petar I (ozenjen cerkom Kralja Nikole) jeste okupirao
Crnu goru 1918 godine,po zavrsetku I svetskog rata.Kralj nas,Nikola Petrovic,morao je da napusti svoju rodjenu Crnu Goru,i do smrti,se u nju vratio nije.
Od tada,nasa Crna Gora,stalno je bila pod okupacijom,dok je nas heroj Milo,nije oslobodio.Mislim da Beckovic treba vec jednom da zacuti,i da nas
Crnogorce ne iritira.!

Матија Бећковић

Бећковић: Надам се да од Црне Горе неће тражити да објави рат Србији...
© Sputnik / Дејан Симић
ПОЛИТИКА
16:46 04.07.2019
У Црној Гори понављају како су их Срби окупирали и како су живели, ко зна од када, под српском окупацијом.
Врло је занимљиво да та борба против „окупатора“, која је толико дуго трајала и којој су они одолели, није дала ни једну песму у којој би се говорило о боју Црногораца са Србима.
Тако је у интервјуу за видео-продукцију „Искре“ академик Матија Бећковић описао тренутно стање у Црној Горе:
„За сада тих песама о бојевима Црногораца против Срба нема, а није искључено да ће настати. Баш бих волео да неку прочитам, јер би сигурно ушла у антологију неке најбизарније поезије“.
Бећковић каже да и саме власти у Црној Гори вероватно не одлучују о томе што раде.
„Они морају да слушају и извршавају оно што им се каже. Шта ће још од њих тражити ни они сами не знају. Зна се само да не могу ништа одбити. Надам се да од њих неће тражити да објаве рат Србији јер — они би били у стању да и то ураде, ако су већ послали војску на Косово“, каже Бећковић.

Мирашева ливада

Песник и академик подсећа:
„Улица Вука Караџића у Цетињу је преименована у Исландску улицу; не знам у шта ли ће преименовати Обилића поље испред Цетињског манастира — можда Мирашева ливада“, каже Бећковић.
Бећковић каже и да актуелна прича о Косову надолази, с једне стране од оних који немају појма шта је то Косово, него мисле стварно да је то нека територија и да ту нема никаквих светиња, нити подвига, нити моралних разлога.
Мираш Дедеић

YOUTUBE/ATLAS TV MONTENEGRO
Мираш Дедеић
„Било је оно у ропству вековима, али ни један о тих окупатора није порицао чија је то земља и чије су то светиње.
То се сада појављује први пут, а на нама је да у тој борби за памћење останемо при своме, а остале ове ствари да решимо, као што су решене свуда и да то питање не решимо како га никада није решио нико.
И да не будемо јединствен случај на свету, преседан, или пример, који неће бити нигде примењен. То би требало да буде наша најчвршћа одбрана. Да се неко пре нас, неко богатији, моћнији, срећнији, пре нас одрекне неког свог простора, да ми не будемо једини који су се одрекли своје земље. Само да нас поштеде једног таквог понижења.“
Агресори са кокошкама
Бећковић наводи и да смо недавно чули и о тој „великосрпској“ агресији која се десила Хрватској.
„Па сам мислио, кад би била нека телевизија на свету, да ону колону од Книна до Београда прикаже, како би свет видео ту ’агресију‘ својим очима. То су јединствени агресори на свету, у тракторима, у расклиманим аутомобилима, приколицама, са кокошкама, са кавезима, са кућицама за псе; старице, старци, деца. То су били ти „агресори“ на Хрватску. Увек ми је било жао што телевизија Србије није директно преносила пут те колоне. Надам се да имају тај снимак, како би цео свет, па и ми сами, гледали како изгледа агресорска војска“, каже Бећковић.

Академик закључује:
„Говори се да смо ми истерали 800.000 Албанаца, тог снимка нема, а да је егзодуса било, било би и снимка. Да га ико има, имали би га Американци. Сигурно они имају бољи снимак и оне колоне од Книна него ми“.
https://rs.sputniknews.com/politika...-crne-gore-nece-traziti-da-objavi-rat-srbiji/
Jedino u sta sam siguran,da ti BECKOVICU kada odes u "vecna lovista", NECES DOBITI ULICU U BEOGRADU.Nece biti sokaka Matije Beckovica.Ha,ha,ha

LAZANSKI OTKRIO PAKLENI PLAN KOJI BI MOGAO DA IZAZOVE KATASTROFU: Crnogorci nude NATO vojnu bazu!
O novoj ponudi Crne Gore za NATO bazu vojno-politički komentator Miroslav Lazanski, otkrio je pozadinu u svojoj najnovijoj kolumni koji prenosimo u celosti:

"Crna Gora je najavila da će bivše vojno odmaralište JNA Valdanos kraj Ulcinja dati Amerikancima i NATO-u za ratnu luku, odnosno vojnu bazu. Nekada su se tamo odmarali pripadnici JNA, njihove porodice, ali i drugi civili, jer odmaralište je bilo otvorenog tipa. Istina, mnogo skromnije nego Kupari, Baško Polje ili Duilovo, sve u Hrvatskoj. Smešten u uvali Valdanos, među 30.000 stabala maslina, sa malom dolinom u kojoj su montažni bungalovi, ali i zidani objekti, Valdanos je posle raspada SFRJ jedno vreme figurirao da bude nova ratna luka ratne mornarice SRJ. Ipak, vojni stručnjaci su procenili da je to tada, zbog cene, bio teško izvodljiv poduhvat.

https://www.kurir.rs/vesti/politika...ove-katastrofu-crnogorci-nude-nato-vojnu-bazu

Zemlja članica NATO , javno nudi tom istom savezu neku jarugu da u njoj pravi bazu , stvarno fasicinatno razotkrivanje tog gnusnog , mislili su tajnog (ha,ha,ha ) , paklenog plana od strane vojnostrategijskog genija Lazanskog !
Hehe, yebe naš Lazo NATO ,u usta ona škrbava !

ЛАЗАНСКИ: Од ратне луке НАТО-а, браћо Црногорци ништа; не да Италија
Мирослав Лазански, 01.07.2019.

Црна Гора је најавила да ће бивше војно одмаралиште ЈНА Валданос крај Улциња дати Американцима и НАТО-у за ратну луку, односно војну базу.

Некада су се тамо одмарали припадници ЈНА, њихове породице, али и други цивили, јер одмаралиште је било отвореног типа. Истина, много скромније него Купари, Башко Поље или Дуилово, све у Хрватској. Смештен у ували Валданос, међу 30.000 стабала маслина, са малом долином у којој су монтажни бунгалови, али и зидани објекти, Валданос је после распада СФРЈ једно време фигурирао да буде нова ратна лука ратне морнарице СРЈ. Ипак, војни стручњаци су проценили да је то тада, због цене, био тешко изводљив подухват.

Ако би НАТО бродови требало да се усидре у Валданосу, онда би проширење и продубљивање залива морало да буде још радикалније, што изазива и питање зашто је то потребно НАТО-у, ако има луке у Албанији, од Драча, Валоне до острва Сазан. НАТО није формирао ниједну сталну војну базу, ни поморску ни ваздухопловну, у Хрватској, где је то могао са релативно малим трошковима, што су на десетогодишњицу уласка Хрватске у војни савез са критичким освртима недавно пропратили хрватски медији, уз питање: „Шта смо добили уласком у НАТО?”

Зато ми је мало чудно да председник Црне Горе господин Мило Ђукановић јавно нуди Валданос за базу НАТО-а. Чему та додатна удварања Вашингтону, када су врло мале шансе да Американци прихвате улагање у Валданос као ратну луку НАТО-а? И шта би, уосталом, НАТО добио са Валданосом? Кога да контролише, када са друге стране Јадрана постоје италијанске ратне луке? Мислим да у Подгорици нису ни свесни да ће о црногорским поморским амбицијама на Јадрану одлучивати Рим, а Италија неће дозволити никакву нову ратну луку Валданос. Као што је блокирала Хрватској било какве амбиције да има подморнице. Пошто је у НАТО-у принцип одлучивања консензус. После распада СФРЈ у Риму су отворено рекли да је „Јадран маре нострум”. Што значи да је могуће да ће се амерички војници купати у Валданосу као туристи, бунгалови су сасвим добри, и удисати ваздух маслињака, али од ратне луке НАТО-а, браћо Црногорци – ништа. Немају ни Амери паре за бацање.
:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Ovaj Lazanski, inače oficirski sin odrastao i školovan u Zagrebu, pobjegao na vrijeme zajedno s JNA u Srbiju 1991, je otkrio toplu vodu. Pa neće Crna gora kao članica NATO pakta valjda da Rusima dadne vojne baze.....hahaha
Ali se ********* uk*njao i hoće se osigurati za slučaj da Putin poželi vojnu bazu na Jadranu, recimo baš u C.Gori! :rotf: :rotf:

Da se podsetimo! Prema dogovorima o sukcesiji, oko 50 procenata imovine bivše JNA u C. Gori je faktički u vlasništvu Srbije! Plus što i Srbija JOŠ otplaćuje 'svoj' deo kredita koji su dizani i ulupani u razne JNA objekte širom Truloslavije!

Zna Milo da mu se može svaki tren ućerati KUBANSKA, samo ako se neko bude ozbiljnije zalagao za to! Naravno, ne ovakvi razni Vućići koji su stražnjice 'na izvolite' okrenuli EU političarima! :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

Poslednja izmena:
Poslednji bastion komunizma u Evropi, uz Beloruse koje malopre pomenu.
Ne prodje mesec u BG kako se mediji i raja ne sete kako im je bilo dobro pod Titom.
Ха ха, а њима као баш смета комунизам. Чим они немају право да буду власници нечега одмах падају у тантрум.
Видео сам и како су о'ладили Huawei, Стаљин би им лично честитао.

Ха ха, а њима као баш смета комунизам. Чим они немају право да буду власници нечега одмах падају у тантрум.
Видео сам и како су о'ладили Huawei, Стаљин би им лично честитао.
morali su...vrhunska tehnologija je vrednija od nalazišta nafte...odmah se Ameri uplašili

Back