Lazanski ambasador u Rusiji!

šupak eksperti

Nemoj tako, shtovani kolega.
Spomenuti strucnjaci znaju bolje od Lazanskog i pravo, i novinarstvo, i vojsku i naoruzanje i sve ostalo.
Kladim se da su i sa vise ratista izvjescivali nego on.
Ali danas vlada nepravda pa amateri poput Lazanskog postaju ambasadori, a visokostrucna *******ija baca zbuku po EU bastelama. :D

- - - - - - - - - -

Ау колко сте запенили. :lol:

Nisu. Savrseno su mirni z:D

544aa8f4f84d550d648009011976f469.jpg

da stavimo tacku na ovu temu jednim prostim pitanjem trustu forumskih mozgova marko, kesh,...:lol:
Vucic je ukinio prisustvo drzave Srbije na KiM i Kosovu priznao gotovo sve elemente drzave preko Brislelskog koji je u suprotnosti sa Ustavom Srbije
Najavio je promenu Ustava zbog preambule da je Kosovo Deo Srbije
Vratio je Karica u Srbiju,Miskovic na slobodi kao i svi ostali tajkuni koji su ekonmski razje8ali Srbiju
Arapima deli hiljade hektara zemlje ciji zakup ne placaju, dok istovremene panduri izbacuju ljude na ulicu iz sopstvenih domova zbog nekih smesno malih dugova od par hiljada evra.
Osoba koja je za samo pet godina od kada je na vlasti napravila visestruko vecu stetu nego zuti i Djindjic,takva osoba salje Lazanskog u Moskvu na mesto ambasadora. Kada jedna takva dokazana stetocina autokrata , osoba sumnjivih moralnih vrednosti salje Lazanskog u Moskvu,to je za Srbiju dobro zato sto ? Izvolite odgovorite
dajem kvotu 1.05 da ce odgovori biti u stilu
Kesh: Strucnjaci za sve i svasta znaju bolje od drzavnog vrha zasto Lazanskog ne treba poslati u Moskvu.:hahaha:
Markojunk : Vidi vidi kako su zapenile komuno-ustase

da stavimo tacku na ovu temu jednim prostim pitanjem trustu forumskih mozgova marko, kesh,...:lol:
Vucic je ukinio prisustvo drzave Srbije na KiM i Kosovu priznao gotovo sve elemente drzave preko Brislelskog koji je u suprotnosti sa Ustavom Srbije
Vratio je Karica u Srbiju,Miskovic na slobodi kao i svi ostali tajkuni koji su ekonmski razje8ali Srbiju
Arapima deli hiljade hektara zemlje ciji zakup ne placaju, dok istovremene panduri izbacuju ljude na ulicu iz sopstvenih domova zbog nekih smesno malih dugova od par hiljada evra.
Osoba koja je za samo pet godina od kada je na vlasti napravila visestruko vecu stetu nego zuti i Djindjic,takva osoba salje Lazanskog u Moskvu na mesto ambasadora. Kada jedna takva dokazana stetocina autokrata , osoba sumnjivih moralnih vrednosti salje Lazanskog u Moskvu,to je za Srbiju dobro zato sto ? Izvolite odgovorite
Kesh: Strucnjaci za sve i svasta znaju bolje od drzavnog vrha zasto Lazanskog ne treba poslati u Moskvu.:hahaha:

Где ти је питање у овом твом просеравању? Што си попенио толко? Позлиће ти добри човече..

- - - - - - - - - -

хахахаха :lol:

Где ти је питање у овом твом просеравању? Што си попенио толко? Позлиће ти добри човече..

- - - - - - - - - -

хахахаха :lol:

au marko derane sada si me zaje8ao.Trebao sam da stavim 2.95 da neces razumeti pitanje,ili da ces se praviti grbav
Osoba koja je za samo pet godina od kada je na vlasti napravila visestruko vecu stetu nego zuti i Djindjic,takva osoba salje Lazanskog u Moskvu na mesto ambasadora. Kada jedna takva dokazana stetocina autokrata , osoba sumnjivih moralnih vrednosti salje Lazanskog u Moskvu,to je za Srbiju dobro zato sto ?

au marko derane sada si me zaje8ao.Trebao sam da stavim 2.95 da neces razumeti pitanje,ili da ces se praviti grbav

Не правим се грбав, лепо те питам где је питање, ја га не видим, а ти си умислио да ћеш да ме испровоцираш гомилом небулоза. Мислиш да ће да ме банују као прошли пут смраду?

Isuse

ajde sto stalno kmecis, ali sto se svaki put prepoznas medju *******nom baustelskom elitom, neprocjenjivo z:D

Stvarno sam shokiran kako to da vlast Srbije umjestro Lazanskog ne izabere nekog od ovdje nazocnih *******a koji su ocito i vojni i diplomatski i ekonomski i svaki drugi strucnjaci.
Necemo sad o tome sto Lazanski u 2 minute svog zivota ima vise iskustva nego sva ova napacena *******ija zajedno za cijeli zivot! Ali je stvarno neshvatljivo ako srpska vlast za ambasadora izabere jednog Lazanskog, umjesto nekog napacenog ali nadasve i dojaja strucnog baustelskog *******a. :D
Ја то објашњавам чињеницом да у Србији сами он, као врховни изасланик наших колонијалних господара, има стварна овлашћења. Остали су само фикуси.

Што не би постојала?

Разумем да је СИП и даље змијарник пун југославенског накота, али амбасадор не мора да буде професионални дипломата.

:kpozdrav:тачно тако+разне старлете,мамини и татини синови,партијске скотине,1/2 шире и уже фамилије данице драшковић...=српска дипломатија 0:sad2:

Sta bre bravo, koji vam je *****.....?

Srbi su totalno pukli, ovde na forumu totalno......

Ambasador treba da bude pametna faca sa smislom za komunikaciju i organizaciju, a ne znalac..
Kamo srece da je Lazanski nesto u ambasadi, kao vojni atashe ili tako nesto, ali nikako ambasador, pa da li ste normalni...

Prvo , covek je bio u zenitu ranije, a ne sad....
Drugo , sam njegov autoritet je korisniji na drugoj poziciji a ne na poziciji ambasadora...

Ali setih se kome pricam, pa mi pade muka da uopste kucam...
Glupanska nacija, nije vise ni narod....

- - - - - - - - - -

:kpozdrav:тачно тако+разне старлете,мамини и татини синови,партијске скотине,1/2 шире и уже фамилије данице драшковић...=српска дипломатија 0:sad2:

Pa kad je vlast seljacka, onda je i diplomatija, i to sto kazes...
Da stranci odmah nanjuse o cemu se radi...

Ја те за имена питам да видим знаш ли о коме говориш или лупаш напамет научене фразе. Испада да је ово друго јер ни једно ниси навео. Не желим да браним ДОС, напротив, мислим да су они и омогућили Вучића али то је друга тема.

Лазанском ништа не замерам. То за кога он ради и шта прича није важно док је новинар и пискара по Србији. Када такав човек постане или буде предложен за амбасадора, ту настаје проблем. Први и мањи проблем је нестручност али ајде, то се и да превазићи. Други проблем је пристрасност и ту Лазански пада на тесту. У дипломатији важи правило да се на дипломатско - конзуларне функције не постављају људи који су привржени земљи пријема. Амбасадор у Москви треба да буде добар познавалац руске политике, књижевности, историје, уметности, културе уопште. Да говори руски језик. Али он не би смео да буде новинар задужен за препричавање званичних саопштења Кремља. Такви људи су пропагандисти, лобисти. Пристрасни су и не могу бити амбасадори.

Obozavam ,utripovane poznavaoce diplomatskog kora,poput tebe...Postavio sam ti pitanje zasto nisi pisao za ambasadore u vreme dos/a,ali ti trazis imena ,kako bi omogucio sebi manevarski prostor za ,a sta drugo nego da pokusas spustiti drugu stranu,pateticno i jadno...Nije ti proslo.
Dakle,ne pitam za imena ,vec se pitam zasto nisi osuo paljbu u vreme dosovskih ambasadora,po svetu!?
Pogledaj kako sebi upadas u usta,Lazanskom ne zameras ,ali ga pletes u zadnje dve recenice,pa kome zameras vladi ,Vucicu!? A,za pocetak ,reci mi jel Vesna Pesic prica spanski ,kad je bila postavljena na mesto ambasadora u Meksiku!? Koji je ona moj trazila u Meksiku ,nit zna jezik,ni kulturu,pojma nema o meksickoj umetnosti i istoriji ,ali zna o meksickoj hrani.

Koga god ova vlast postavi za ambasadora to ce biti los izbor.
Zasto?
Strucna *******ija je to prilicno strucno argumentirala: Zato jer je ova vlast dopustila Karicima povratak u zemlju i jer je iznajmila zemljiste Arapima.
Ne znam kakve veze imaju Karici i Arapi sa izborom ambasadora, ali to mora biti nekako logicno, samim tim sto to tvrdi strucna *******ija.

z:D

Zasto?
Strucna *******ija je to prilicno strucno argumentirala: Zato jer je ova vlast dopustila Karicima povratak u zemlju i jer je iznajmila zemljiste Arapima.
Ne znam kakve veze imaju Karici i Arapi sa izborom ambasadora, ali to mora biti nekako logicno, samim tim sto to tvrdi strucna *******ija.

Ne znam koje kvalifikacije ima Lazanski da bi dobio veoma važnu poziciju za Srbiju?

Poslednja izmena:
Zasto?

Pa jbg.,ova vlast je *******na.Potpisala je sporazum sa NATO-om,ispunila sve zahteve pakta,pa čak se i otvoreno družila i plaćala druženje sa nekada *******nim liderima poput Blera,Klintona,Šredera..
Možemo da zaključimo da je ova vlast najnatoguznija od svih do sada,a Lazanski je u talu sa istom.Dakle,pitanje je,zašto šaljemo osvedočenog *******a poput Lazanskog u Rusiju?
No,da je samo ntoguz pa da mu se progleda kroz prste.Problem je u tome i što je licemer i lažov,jer se konstantno predstavlja kao rusofil i antinatoguz,a deo je *******ne vlasti...Pri tome je i nestručan za diplomatiju.

Back