lazanski je zanimljiv lik,,obozavam ga gledati pogotovo sa jelenom milic,,,,izludi je skroz hahahah..
samo previse je rusiju hvalio,,a procitao sam mnoga dokumenta,,,i dosao sam do ovog zakljucka,,,
za razbijanje jugoslavije,,krivi smo mi srbi zbog ruskug uticaja..A NE NA NACIN KOJI SU NAS PREDTSTAVILI DA SMO NEKI LJUDOZDERI KOJI HOCE VELIKU SRBIJU.
ko god malo bolje razmisli videce da sam u pravu,,evo i zasto..
u jugoslaviji pola stanovnistva su bili pravoslavci ostala polovina katolici i muslimani okrenuti turskoj koja je u natou.
ameri su to znali,,i verovatno su zeleli jugoslaviju u nato,u,,,zato su na samom pocetku i podrzavali opstanak jugoslavije.,,a jugoslavija bi tad bila jedina istocna zemlja u natou,
a i rusi su isto znali,da pola stanovnistva jugoslavije cine pravoslavci i muslimani okrenuti turskoj koja je u natou..srbi da su tad hteli uci u nato siguran sam hiljadu posto da bi se jugoslavija sacuvala.
kad uzmemo primer da je hrvatsku medju prvim priznala upravo rusija,,da je porodica slobodana milosevica sada u moskvi,a milosevic je u ime srba odluciovo na koju cemo stranu,
ja sam siguran posle svega sto sam procitao,u to,da su srbi zeleli u nato devedesetih jugoslavija bi opstala,,
da neko neko slucajno ne pomisli da sam za nato,,reci cu i ovo,,posle bombi na nas,,svako ko ima ne samo nacionalnog vec i ljudskog dostojanstva nece ne pomisliti da srbi udju u nato,,ne to.. posle svega nikaddd,daleko im lepa kuca,,ali realno niie onako kako smo mislili,,i rusi nam jesu najveci prijatelji trenutno,ali kad se nasi interesi ukose sa njiihovim tad nema ni ljubavi ni prijatelstva,