Lav Gersman o radikalima!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kад погледаш њушку овог лава одма' видиш да је болид. Ал' што неко рече, којекакве службе експонирају дрипце попут њега да пуштају буве.

Ne "uliva" on ništa. On je najobičniji klovn. Uz izvinjenje klovnovima. Ne znam uopšte šta ova tema traži na politici. Ne podnosim ovu vrstu primitivizma.;) Proroke i slično.

U srpskoj politici ima toliko primitivizma, da je ,,proricanje,, samo deo marketinga, ništa neobično. Većina političara se, na žalost, ponaša kao da su Nostradamusi, niko ne govori o sada-konkretno, to i to, tak'a i tak'a stvar, nego se upravo bave proročanstvima-šta bi bilo kad bi bilo...A posebna je priča istorijsko vidjenje problema. Da ne pominjem povezivanje činjenica i izvlačenje pouka iz dosadašnjih grešaka. Nepoznat pojam.

Izduvali smo te faze sa Zorkama, Kleopatrama i ostalim vancagama koje su imale termine na raznim TV stanicama, te iz svojih ,,kabineta,, šuketali nebuloze, a izbezumljenim gradjanima pod 100% sigurno prodavali - maglu.

Ima Geršmana koliko hoćeš...i Raspućin bi se postideo da zaviri na tren u našu političku scenu...:shock:

e taj ima mozga... ne bi se ja zezao oko toga... inache overkill a sa mislis sto od hrvatske do makedonije niko ne ulazi u eu :)

'Ebi ga ima vise razloga,ko ce ga znati!!Mozda im treba neko novo zariste,mozda nece nikoga da prime zbog neresenih problema sa manjinama i losih odnosa sa susedima...Ima hiljadu varijanti ali sve u svemu mi ce mo zadnji uci u EU to je sigurno!!

а можда и не уђемо

Mozda ,ali to od nas ne zavisi kako Eu i Ameri kazu i ako budu videli da imaju interes da Srbija udje u Eu i NATO pakt bicemo njigovi clanovi ako oni budu imali druge planove necemo uci i opet ce nas bombardovati a nasu teritoriju cepati ma ko bio na vlasti ako se budemo odupirali!!Jedino nas "braca" Rusi mogu spasiti ali sobzirom kakve su oni pi*ke od tog biznisa i njihove intervencije da nas brane nema nista lozice nas kao 99,mi cemo da ih poslusamo i ponovo ce nas Ameri bombardovati!!Zahvalan sam Rusima na diplomackoj podrsci ali mislim da od vojne podrske koju su najavlivali nema nista,jer ko je lud da zapocne WWIII zbg nas!!!

...sta li kaze Prorokovic na sve ovo :?: :)

view_image.php

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back