Lav Gersman o radikalima!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ти онда не верујеш у васкресење ццццццццццццр:lol:

а оно историја се понавља:lol:

Tad je bilo drugo vreme,imali smo i vojsku,drzavnike,ljubav prema otadzbini, narod je voleo slobodu!!!A vidis danas 43% ljudi u zemlji misli da Kosovo treba dati ako bude uslov za Eu pa ti vidi!!Inace bi voleo ponovo da vidim Jugu (u to doba zvala se Kraljevina SHS da ne ispadne da nemam pojma istoriju) kao jednu drzavu!!

Covece sta sve mozes ovde da nadjes....Lav Gersman - politicki analiticar...

сад ми ништа није јасно:confused:

а где је у тој причи публициста и филозоф и велики пријатељ српског народа :lol:
Данијел Шифер:-P па зар се он више ништа не пита:-xзар нема више његових књига
у издању дирекције ЈУЛ-а:-x

просто чезнем за тим штивом:twisted::roll:

Sumnjam da u paklu imaju telefon!!:lol:

Imaju - slušaj fazon:

Sreli se u paklu Buš, Putin i Tadić. Pitaju Lucifera da l' mogu da telefoniraju, da provere kako je kod kuće.

BUŠ- Ja bih da nazovem samo kratko da čujem kako su prošli pregovori oko raketnog štita.

LUCIFER:OK, samo koštaće te 1000$.

PUTIN - I ja bih da telefoniram, da vidim kako se Medvedev snašao.

LUCIFER: Harašo, za tebe 500$ poziv...

TADIĆ: Ja bih morao, takodje, da proverim da li je Kosovo vraćeno Srbiji, da li smo ušli u EU, da li je nezaposlenost zaustavljena, da li firme rade, da li je mirno, je li opet sušna godina...

LUCIFER: Dobro, ti ne moraš da platiš, pozive u lokalu ne naplaćujem...

Imaju - slušaj fazon:

Sreli se u paklu Buš, Putin i Tadić. Pitaju Lucifera da l' mogu da telefoniraju, da provere kako je kod kuće.

BUŠ- Ja bih da nazovem samo kratko da čujem kako su prošli pregovori oko raketnog štita.

LUCIFER:OK, samo koštaće te 1000$.

PUTIN - I ja bih da telefoniram, da vidim kako se Medvedev snašao.

LUCIFER: Harašo, za tebe 500$ poziv...

TADIĆ: Ja bih morao, takodje, da proverim da li je Kosovo vraćeno Srbiji, da li smo ušli u EU, da li je nezaposlenost zaustavljena, da li firme rade, da li je mirno, je li opet sušna godina...

LUCIFER: Dobro, ti ne moraš da platiš, pozive u lokalu ne naplaćujem...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::super::super::ok:

:super::arrow: Sta nas ocekuje u 2008 godini

"Međutim, bijeli mag Lav Geršman ne vidi ozbiljnije probleme za svog nekadašnjeg zemljaka Putina. - Njegovi protivnici nemaju druge mogućnosti da ga uklone osim da ga likvidiraju. Ali, on u Rusiji ima svoju ekipu mojih kolega koji ga čuvaju i upozoravaju - kaže Geršman.

0501.jpg

U njegovim prognozama do nemira na Kosovu će doći „kad trava ozeleni“. - Vodiće se gerilski rat. Nažalost, ne vidim pobjedu neobučene srpske vojske protiv dobro naoružanih i obučenih pripadnika OVK. Oni sami neće ratovati ukoliko im EU ne dozvoli. Ukoliko na vlast dođe koalicija patriota, zemlju očekuje novi talas izbeglica s Kosova. Što se tiče izbora, neću da govorim ko će pobijediti. Takav cirkus smo već gledali - na početku euforija, a kasnije muke prilikom stvaranja koalicija, a onda i osveta onima koje su bile s druge strane barikada. Zatvoriće se nekoliko medijskih kuća, ali ne zbog lošeg kvaliteta već zbog svojih sponzora. Po mom ubeđenju, ljudi koji istražuju ubistvo srpskog premijera došli su veoma blizu istine, ali neko pokušava da ih skrene s puta - gotovo u dahu je izdeklamovao Lav Geršman."

http://www.madeinmontenegro.com/index.php?action=s_home_ops&action1=d_home_ops&id=3319

:lol::lol::lol::lol:

Pa nije valjda da je DS spao toliko nisko da koristi i ovakve "dogadjaje" u propagandne svrhe??? Omg... :roll:

Kakve sad veze imaju Lucifer i hrišćanski đavo? Vidi se da ste verski neobrazovani.

hajde, obrazuj nas onda, cemu dramska pauza? veoma bih voleo da otsustvo te veze podrobno i jasno obrazlozis.
mozes poceti od lucifera. pocni recimo od ciste etimologije, i nemoj zaboraviti evoluciju pojmova i kultova unutar zapadno-evropske hermeneutike. i bez brige, prihvatamo sve, moze i kopi-pejst iz vikipedije, nista strasno, razabracemo se potom nekako...
a onda, obavezno to isto uradi sa pojmom 'djavo' u, kako velis, 'hriscanskoj' interpretaciji.

hajde, obrazuj nas onda, cemu dramska pauza? veoma bih voleo da otsustvo te veze podrobno i jasno obrazlozis.
mozes poceti od lucifera. pocni recimo od ciste etimologije, i nemoj zaboraviti evoluciju pojmova i kultova unutar zapadno-evropske hermeneutike. i bez brige, prihvatamo sve, moze i kopi-pejst iz vikipedije, nista strasno, razabracemo se potom nekako...
a onda, obavezno to isto uradi sa pojmom 'djavo' u, kako velis, 'hriscanskoj' interpretaciji.

nece da moze kod dukljana proevropske provinijencije kojima je beograd new york za selo odakle su dojahali na zhivotinjki koja je potvrda one narodne da se dobar glas daleko chuje.... dakle politichesko bice bafomet orijentisano, chudo prirode ka onaj drobnjak sho poshtuje vecheras mudrosti ki onaj fiko iz prkna djekina zvani shipak..... :lol:

:lol: Јој, ја бих се плашила да одем.:mrgreen:

Била ми је занимљива његова појава, а пошто не верујем у те видовњаке, отишла сам само да видим како
човек изгледа и како "прориче будућност", тако да сам била сасвим опуштена и целу ту ствар нисам узела
за озбиљно...:cool:

Nešto mislim, da li su Tarabići zaista postojali, ili je to bila fikcija tadašnjih vladajućih struktura koja se bavila ,,opijanjem,, širokih narodnih masa zarad dnevno političkih ciljeva?:cool:
Читала сам да је чак око 70% Креманског пророчанства измишљено, али да су постојали и да су заиста били пророци.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back