Latentna islamofobija u Nemačkoj

Muslimani imaju najbolje zakone na svetu!:ok:

Pridrzavaju se Kurana koji je sasvim ok :ok:

Ne_Vazim_Se:
Ma jao. Shta je tu dobro? Shta je tu ok? Sachuvaj Boze...

Popularan trend u nasem drustvu je, medju nabedjenim intelektualcima - nacionalistima, da je Kuran - ok. Svi postuju muslimane i Kuran. Pri tom su im Evropa i SAD odvratni i necivilizovani, Izrael je okupator , a za Bibliju misle da je sektaska knjiga, ali redovno slave slavu i hvale se kako poste.
Njihove slike su zasnovane na tome sto je islam strog i zato sto su videli kako su muslimani po Bosni raskalasni ili sta im je vec palo na pamet.

Dobra fora je kada im kazes: "Pa, eto, Izrael nije priznao Kosovo. Oni su uz nas." Njihov odgovor je: "Aaa, pa to je zbog Palestinaca." Koji se ovde masovno podrzavaju, iako svakodnevno ubijaju nevine ljude.

Ipak, da zakljucim: Nepoznavanje islama i muslimanskog nacina zivota je ovde siroko rasireno, a pri tom, genetska srpska povrsnost je to sto je napisao taj kog smo citirali i za kog si ti Ne_vazim_se morao da angazujes popa da ga okadi.

Popularan trend u nasem drustvu je, medju nabedjenim intelektualcima - nacionalistima, da je Kuran - ok. Svi postuju muslimane i Kuran. Pri tom su im Evropa i SAD odvratni i necivilizovani, Izrael je okupator , a za Bibliju misle da je sektaska knjiga, ali redovno slave slavu i hvale se kako poste.
Njihove slike su zasnovane na tome sto je islam strog i zato sto su videli kako su muslimani po Bosni raskalasni ili sta im je vec palo na pamet.

Dobra fora je kada im kazes: "Pa, eto, Izrael nije priznao Kosovo. Oni su uz nas." Njihov odgovor je: "Aaa, pa to je zbog Palestinaca." Koji se ovde masovno podrzavaju, iako svakodnevno ubijaju nevine ljude.

Ipak, da zakljucim: Nepoznavanje islama i muslimanskog nacina zivota je ovde siroko rasireno, a pri tom, genetska srpska povrsnost je to sto je napisao taj kog smo citirali i za kog si ti Ne_vazim_se morao da angazujes popa da ga okadi.

Tachno. :ok:

Kako sta,pa sve.

Goooooooooooooooospooooooooode pooooooooooooooomiluuuuuuuuuuuuuuj... :pop2: :mrgreen:

Наслов би требало преименовати у "Латентно боља информисаност Немаца о исламу".

исламофоб = не-муслиман који је прочитао Куран, Суну и хадисе.

Potpuno tachno. :ok: Sjajan post, pravo u centar. :ok:

Allah s' tobom efendija !:worth: :mrgreen:

:lol:

Како су зарадили толике паре ?

Колико има других муслимана у немачкој у односу на турке ?

Veoma lako.
Otac je glava porodice.Deca,sinovi i ako ozenjeni obicno zive svi na okupu oko roditelja.Iznajme kucu koja recimo kosta 1200E.Svi placaju deo za stanovanje,sa tim sto baba kuva za sve.Tako sparaju otprilike1000E mesecno.Jos kroz posao ako su solidno placeni eto para.Pomnozi sa 12 imeseci pa gledaj.Nerasipaju se i ne qrce kao mi,a i gledaju da smuvaju da sto vise izvuku od drzave.Baba i snaje cuvaju decu zna se neki red
Sad uzmi Srbe za primer.Dva sina i roditelji tri stana,to ti je vec bezmalo 2000E.Da ih sastavis tri dana da zive skupa pozoriste u kuci.Jedva slavlje prodje bez nekog pichvajza a ne neki zivot u zajednici:rotf:

Ovo ce mozda zvucati cudno i neocekivano, a wacky off-the-wall theory, kao sto kazu u Paracinu, ali da to nije zato sto im je pun k. brkatijeh Turaka, debelijeh Turkinja, dimija, zarova, feredzi, minareta, dzamija i svih ostalih rekvizita nove multikulturalne nemacke zbilje?

Јок, то је само зато што препознају шта би могло бити проблем у будућности. И није то фобија, то је чиста народна памет и искуство.
Не знам ни зашто ти ово говорим, знам ја да ти то знаш врло добро!:ok:

Bajo, ja sam se skolovao u americkim i engleskim skolama, od dvanaeste godine do postdiplomskih studija. Sa njima zivim, radim, spavam, pricam, svaki dan, ceo dan, i uklopljen sam, recimo, u britansku kulturu kako ti nisi ni u srpsku.

I ja, koji nisam nepismeni, musavi, zatucani Anadolac, koji znam bar pola Bajronovih i trecinu Kitsovih pesmi na pamet, i koji sam anglofil, i koji nisam vise od sest meseci ukupno proveo u Srbiji i medju Srbima u zadnjih petnaest godina, i koji i razmisljam i sanjam na engleskom, nemam ni pretenzije ni zelju da budem Englez, a kamoli da Englezima sviram o tome kakvi su oni, i kako treba da se ponasaju, i dal' su zavidljivi, dal' su razmazeni, kakvi treba da budu, i koliko ja prava polazem na njihovu zemlju.

Treba jednu stvar da shvatis. Emigrant je emigrant, a od emigranta je jos gore biti drzak i nezahvalan emigrant.

e moj kolektore koji se se skolovao u extra skolama.Sprcao si toliko godine obrazujuci se medj` Anglosaksoncima,da bi se danas prosipao na krstarici:hahaha::hahaha::hahaha:
Sta je tvoja deviza,bolje prvi u selu nego zadnji u gradu?!Iz tog razloga se prosipas na krsti?:rotf:
Inace za zakljucak:klap::klap::klap:Vidi se da se ulozeno u tebe isplatilo:ok:

Bajo, ja sam se skolovao u americkim i engleskim skolama, od dvanaeste godine do postdiplomskih studija. Sa njima zivim, radim, spavam, pricam, svaki dan, ceo dan, i uklopljen sam, recimo, u britansku kulturu kako ti nisi ni u srpsku.

I ja, koji nisam nepismeni, musavi, zatucani Anadolac, koji znam bar pola Bajronovih i trecinu Kitsovih pesmi na pamet, i koji sam anglofil, i koji nisam vise od sest meseci ukupno proveo u Srbiji i medju Srbima u zadnjih petnaest godina, i koji i razmisljam i sanjam na engleskom, nemam ni pretenzije ni zelju da budem Englez, a kamoli da Englezima sviram o tome kakvi su oni, i kako treba da se ponasaju, i dal' su zavidljivi, dal' su razmazeni, kakvi treba da budu, i koliko ja prava polazem na njihovu zemlju.

Treba jednu stvar da shvatis. Emigrant je emigrant, a od emigranta je jos gore biti drzak i nezahvalan emigrant.

Ins Schwarze getroffen perfidious Albion:neutral:

Ali i Njemacka i Engleska su isuvise stabilne da bi ih ti emigranti mogli stvarno poljuljali.
Pitanje je kako toj migraciji na duge staze parirati a da se ne povrijede ljudska prava?
I dok ovo pisem vjerovatno se neka barka sa africkog kopna ljulja prema EU teriroriji.

2w4lphg.jpg

Back