- Poruka
- 205.285
I dalje sam ja iz AU carstva a ti si Šimo i dalje boske.Znam da vi u Srbiji čeznete za civilizacijom i kanalizacijom.To vam je u pola Srbije teška nepoznanica.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I dalje sam ja iz AU carstva a ti si Šimo i dalje boske.Znam da vi u Srbiji čeznete za civilizacijom i kanalizacijom.To vam je u pola Srbije teška nepoznanica.![]()

Jel ti se deda još uvijek drži za vrhove opanaka u poljskom wc-u da ne upane?Ma hajde, zna se šta je Knin i ko su knindže. E moj boske...![]()

Ma jok, nije on nosio opanke nego neke šlape.Jel ti se deda još uvijek drži za vrhove opanaka u poljskom wc-u da ne upane?![]()

Ma jok, nije on nosio opanke nego neke šlape.![]()

Kakve veze ima Šumadija sa Sremom, jel' geografe? Više ima tvoja bosna.
Idi se sigraj s prasići i pernatu živinu.![]()
Kad su Sremci krenuli sa te Fruške GoreKakve veze ima Šumadija sa Sremom, jel' geografe? Više ima tvoja bosna.

Mense čini da ste vi bosanci vamo došli u onoj vašoj 8. ofanzivi.Kad su Sremci krenuli sa te Fruške Gore
i odoše u Bosnu tamo da se bore...![]()
Men se čini da vi potičete od nas.Mense čini da ste vi bosanci vamo došli u onoj vašoj 8. ofanzivi.
Aj' što ne znaš geografioju, nego ni istoriju ne znaš.Men se čini da vi potičete od nas.
Šta traži Sremac u Bosni? Traži ćaću.![]()

Mjesto da budeš ponosan na svoje bosansko-krajiške korijene,ti se tu pravdaš nešto.Aj' što ne znaš geografioju, nego ni istoriju ne znaš.
Moj kraj je malo noviji, tamo iz 70-ih godina. Tvoji bošanjci su se rezmileli po Srbiji mnogo pre toga.![]()

Eeeee, nemoj sad da pokušavaš da se izvlačiš, kao to je isto. Krajišnici su fin i kulturan narod, vi bošnje da malo siroviji. Ali ne brini, izgleda da lapsi voli sirovije.Mjesto da budeš ponosan na svoje bosansko-krajiške korijene,ti se tu pravdaš nešto.![]()

Rekla bih da puniš 22Još samo 53 godine, pa sam kao @marsijaner![]()

Kajao bi se 5 godina.Rekla bih da puniš 22
Rifer pokaj se za sve što si slagao do sada![]()
Ja čekam poklone, vaše fotke!Kajao bi se 5 godina.
Rođendan mu je! Nećemo ga....
Ima li poklona za rođendan?

Ja čekam poklone, vaše fotke!
![]()

Može, šalji.

Pozdravite puno majstor Životu.![]()

E sad je naš boske u zatvoru, jbg.Ćuti tu i radi, zaglavićeš samicu, nesretniče.