bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 39.313
U 22h žurka u mojoj kafani
Biće fensi. Obucite se adekvatno

Biće fensi. Obucite se adekvatno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BrbljivicaOvde ću da prećutim...
Jel mogu da se svučem adekvatno?U 22h žurka u mojoj kafani
Biće fensi. Obucite se adekvatno![]()
Jesi vidla što sam fin i kulturan, a, kaži?Brbljivica![]()
Možeš. Imam obezbedjenje, vidi koliko ti je to pametnoJel mogu da se svučem adekvatno?
Oće Lapsi da me pendreči?Možeš. Imam obezbedjenje, vidi koliko ti je to pametno![]()
Te detalje zaista ne znamOće Lapsi da me pendreči?![]()
Nije Noć vještica, obična žurka!Jel mogu da se svučem adekvatno?
Nije valjda da se plašiš pitona?Nije Noć vještica, obična žurka!![]()
Nema kod nas pitona! Neznalice. Ima slijepića i kišnih glista.Nije valjda da se plašiš pitona?
Pa nije to kod vas, nego kod mene.Nema kod nas pitona! Neznalice. Ima slijepića i kišnih glista.![]()
Poslužena je. Možda Žile sve pojeo. Znaš da ,,ima apetit,,!Može nešto lagano za večeru, onaj prazan tanjir Sima poneo sa sobom kao divnu uspomenu na tebe inače ..
I gde je ta salata?
Ko još vjeruje na riječ?Pa nije to kod vas, nego kod mene.![]()
TiKo još vjeruje na riječ?![]()
E, nemam više stolica. Dođi drugi put. Hajd, laku noć.Stigli roštilj i pečenje, mmm
PraaagnjeeeeeE, nemam više stolica. Dođi drugi put. Hajd, laku noć.
Praaagnjeeeee
Prešao sam na ćevape sa lukom.
Pa ona ti je njihova,slavi oluju.Jesi li video što nam lapsica pije vino in vinarije gde su svi Srbi etnički očišćeni?
Lažeš. Ja s Hrvatskom veze nemam. Jedina veza s tom državom si mi ti!Pa ona ti je njihova,slavi oluju.
Ljetos je dobila ban, previše je slavila.
Znači imaš familijarne veze.Lažeš. Ja s Hrvatskom veze nemam. Jedina veza s tom državom si mi ti!![]()