- Poruka
- 201.023
Okreni to zrcalo mala.Žile, otkud ovi seljoberi na forumu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Okreni to zrcalo mala.Žile, otkud ovi seljoberi na forumu?
Kakav crni humor! Ovo su bajke.Sve ti to humor.
Kakav crni humor! Ovo su bajke.
Šta ti znaš o humoru? Imaš četiri razreda osnovne i knjige iz petog.Krajiške bajke su najcrnji humor... čak se i Borat vata za glavu kad čuje.
Simo brate, to su fore iz nižih razreda osnovne škole. Konstantno se brukaš.Šta ti znaš o humoru? Imaš četiri razreda osnovne i knjige iz petog.
Šta ti znaš o humoru?
Imaš četiri razreda osnovne i knjige iz petog.
Simo brate, to su fore iz nižih razreda osnovne škole. Konstantno se brukaš.
Šapni ko je Maja?Al što Maja uvek otera Simu... čudo![]()
Šapni ko je Maja?
Hvala Žile, shvatila sam.Top sikret konspiracijaSamo Simo sme da pita al izgleda već zna.
![]()
MiB ne može prežalit što te nema na forumu,stalno pita za tebe.Simo, tebi i Reeferu isto što i MiB-u. Par puta.![]()
Znam.MiB ne može prežalit što te nema na forumu,stalno pita za tebe.![]()
Hvala Žile, shvatila sam.
Jesmo bili ekipa,ja te isprovociram,MiB te banuje i tako 30×.
Čudo da si izdržo skoro pola mjeseca bez bana.Predugo.Sad da damo vremena krajišniku da obradi podatke... ako nema drugih obaveza, to je desetak godina odmora.![]()
Nego, kad sam već obećala, hoćete li vi dovesti ili da ja dođem tamo?Jesmo bili ekipa,ja te isprovociram,MiB te banuje i tako 30×.![]()
Mene je samo Laki mogao da isprovocira. Ni Elit mi nije mogao ništa.Nego, kad sam već obećala, hoćete li vi dovesti ili da ja dođem tamo?![]()
Bolje dođi ti tamo.I Kvačica tuguje,kaže već dugo nije napiso biće najbolje da odmoriš 7 dana.Nego, kad sam već obećala, hoćete li vi dovesti ili da ja dođem tamo?![]()
Vrlo lepa jedna temaMoja je o jednom pokojnom narkomanu, koji ne zna iskočiti iz vruće vode.