lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 12.909
Ne miješaj se u ljubavni razgovor.Kad će Jasenovac da slave
Znači imaš familijarne veze.![]()
.gif)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne miješaj se u ljubavni razgovor.Kad će Jasenovac da slave
Znači imaš familijarne veze.![]()
Simooooo neznalice, sa Lapsi da vodiš ljubav a ne rat.Ne miješaj se u ljubavni razgovor.![]()
Vodi je sebi kući pa uživaj.Simooooo neznalice, sa Lapsi da vodiš ljubav a ne rat.![]()
Joj Simo što ja volim kad si grub!Vodi je sebi kući pa uživaj.
Ma hoće ona...Vodi je sebi kući pa uživaj.
To i Simo misli!Ma hoće ona...
Ne vodim zmije kući.Ma hoće ona...
Večeras je posebno romantičan!Ne vodim zmije kući.![]()
Večeras je posebno romantičan!![]()
Ma vidim ja šta tebi nedostaje, a kod krajišnika je to dobro.To i Simo misli!![]()
![]()
![]()
Kao i svakom krajišniku ne nedostaje mu smisao za humor!![]()
Jesi li poslao nešto na konkurs?Taman inspiracija za literarnu sekciju.![]()
A zato se lapsi raspitivala za pitona, sad mi je jasno.Ne vodim zmije kući.![]()
Jesi li poslao nešto na konkurs?
To što meni nedostaje želim tebi da poraste! Strpljena ja, sretan ti!Ma vidim ja šta tebi nedostaje, a kod krajišnika je to dobro.![]()
O čemu je ta priča, jel o prolaznosti?Ima vremena.
Pogodila si, kad god neka poželi meni poraste.To što meni nedostaje želim tebi da poraste! Strpljena ja, sretan ti!![]()
Imam pitona,al ne za nju.A zato se lapsi raspitivala za pitona, sad mi je jasno.![]()
Moja je o jednom pokojnom narkomanu, koji ne zna iskočiti iz vruće vode.O čemu je ta priča, jel o prolaznosti?
Ne kvari devojačke snove.Imam pitona,al ne za nju.![]()
Nek posjeti morski greben.Ne kvari devojačke snove.![]()
E, hebi ga Simo, sad ga pretjera! Ostavi taj dvogled što si naopako okrenuo!Imam pitona,al ne za nju.![]()
Mene, zašto?Nek posjeti morski greben.![]()
O čemu je ta priča, jel o prolaznosti?
Pomozi mu, zagrej ga, na toplotu se tela šire.E, hebi ga Simo, sad ga pretjera! Ostavi taj dvogled što si naopako okrenuo!![]()
Sve ti to humor.Žile, otkud ovi seljoberi na forumu?