lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.969
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neprijatelji predu sa svih strana.Ja ovdje nemam drugova. Neki uljezi se vrzmaju.![]()
Neprijatelji predu sa svih strana.

Isto pijem kafu.Pijem kafu sad. Šta vi radite ove predivne i neponovljive večeri?![]()

Opaa, pa mi smo "braća" po kafiIsto pijem kafu.![]()
šalim se ja malo hehe xD Prijatno! Je l' domaća (neki bi rekli turska haha) ili koja je?Domaća.Opaa, pa mi smo "braća" po kafišalim se ja malo hehe xD Prijatno! Je l' domaća (neki bi rekli turska haha) ili koja je?

Hvala!
?
(valjda) ..Ko jednom slaze izgubi poverenje kod ljudi, zao mi jeVidi je!
Rođendan mi je danas. Neću valjda vatati na istu foru 100 puta. Bilo bi glupo. Nisam ja vi.![]()
U pravu si. Ti si osoba kojoj ja najmanje vjerujem ovdje. Dobro i Aleksije.Ko jednom slaze izgubi poverenje kod ljudi, zao mi je.
Radujem se zbog toga, svako dobro.U pravu si. Ti si osoba kojoj ja najmanje vjerujem ovdje. Dobro i Aleksije.

?Ne mozes ti bez mene ni pet danaKažem ja, ne treba prelaziti olako preko nekih stvari. Tico, više ne postojiš.

puno sreće, zdravlja, ljubavi, novca, uspeha, para i blagostanja a ostalo i nije toliko bitno <3Ti si od juceSrećan rođendan draga Lapsi, ako ti je zaista danas rođendan a nadam se da niko nije toliko lud da laže oko toga. Sve najboljepuno sreće, zdravlja, ljubavi, novca, uspeha, para i blagostanja a ostalo i nije toliko bitno <3
a i ja ..
Grizem jezik - stipam prst da kucao ne biBalavci jedni, ja od prekjuče, duplo stariji.![]()