lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 12.808
Ko ti briše postove?brojutro
Došlo i do dodatnih brisanja.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko ti briše postove?brojutro
Došlo i do dodatnih brisanja.![]()
Pijan bio. Zna da je u takvom stanju još slabiji na mene, pa se .urči malo. Još je to dječarac!A što Simo tako neprijatan prema tebi?![]()
Dvoje su se tako smuvali!A što Simo tako neprijatan prema tebi?![]()
Ko se zadnji smeje...Jesmo bili ekipa,ja te isprovociram,MiB te banuje i tako 30×.![]()
Ne sikiraj se.Kad si ti na forumu ne pišem postove znam da će bit skoro svi obrisani.Zato imam novu taktiku lajkujem tvoje štovaoce.Ko se zadnji smeje...samo da te pozdravim Simo, dežurni lajkaču mojih "štovalaca" lika i dela
![]()
Nije valjda da se nadaš ćeš time izazvati neku moju reakciju osim smehaNe sikiraj se.Kad si ti na forumu ne pišem postove znam da će bit skoro svi obrisani.Zato imam novu taktiku lajkujem tvoje štovaoce.![]()
Već sam izazvo,inače ne bi komentarisala.Nije valjda da se nadaš ćeš time izazvati neku moju reakciju osim smeha![]()
Lajkuj ga i za mene!I Simo, ja sam često na forumu,mogla bih i da te zapratim![]()
Nije problem.Znam već odavno da si me uzela na zub.I Simo, ja sam često na forumu,mogla bih i da te zapratim![]()
Ali Simo ti si meni jedan od dražih provokatora. I ne brini, znao bi već da te jesam uzela na zubNije problem.Znam već odavno da si me uzela na zub.
Samo sam te pozdravila, što si tako na kraj srca pa ne doživljavaš na pravi načinVeć sam izazvo,inače ne bi komentarisala.
Pratim situaciju, ne ometaj.Da li je lapsi zlopogledjaprisutna
?
![]()
Samo sam te pozdravila, što si tako na kraj srca pa ne doživljavaš na pravi način![]()
Znači ražanj, jel?Ne šunjaj mi se oko pečenja
![]()