- Poruka
- 94.600
Lamp, that resembles flying birds
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako su dobre. E ovk volim brate, a ne ono kad me bije sto bi mi Crnogorci rekli "u vr' mozga". Inace su mi oci osjetljive na jaku svjetlost tako da volim ovakve lampe.Lampe od recikliranog kartona
Pogledajte prilog 1002367
Pogledajte prilog 1002368
Pogledajte prilog 1002369
I ja volim prigušenu , blagu svetlost ..Kako su dobre. E ovk volim brate, a ne ono kad me bije sto bi mi Crnogorci rekli "u vr' mozga". Inace su mi oci osjetljive na jaku svjetlost tako da volim ovakve lampe.
Ova lampa je odlicna, pogotovu sto daje difuzno svetlo i mekane senke.Pogledajte prilog 1039074
Ugaona lampa
Znam da je tako a plus ne zauzima mesto u prostoruOva lampa je odlicna, pogotovu sto daje difuzno svetlo i mekane senke.
Pa bukvalno cosak.Znam da je tako a plus ne zauzima mesto u prostoru
Ćoškovi su uglavnom ne iskorišćeni,što je glupo.Pa bukvalno cosak.
S tim sto kada bih sredjivao po ukusu prostor sve bi mi bile difuzne ploce u kuci. Mozda u kuhinji i na pojedinim mestima cisto ukrasa radi. A spolja fenjeri.
Pogotovu kod nas. Po meni su dekori linije zidova, ne znam kako sen kod nas zovu, trim mid i wall rail.. Ako su s merom, odlicni za pravljenje forme prostora. Kod nas se nekako to izbegava, cak i smatra kicom, cini mi se..Ćoškovi su uglavnom ne iskorišćeni,što je glupo.
Na ovo si mislio? To se primenjuje kad su zidovi visoki,da bi sePogotovu kod nas. Po meni su dekori linije zidova, ne znam kako sen kod nas zovu, trim mid i wall rail.. Ako su s merom, odlicni za pravljenje forme prostora. Kod nas se nekako to izbegava, cak i smatra kicom, cini mi se..
A ovako dobijes depresivne coskove i prelaze na zidovima, kao spajz.
Da, to je. S tim sto sam vidjao i za manje stanove, da, kod nas je visina zida a i generalno prostorije manje. Da ne spamujem temu sad a super je, inace volim rasvetu i interesuje me, tako da kupim ideje ovde.Na ovo si mislio? To se primenjuje kad su zidovi visoki,da bi se
vizuelno skratila ta visina.
I da može izgledati kičasto a i ne mora.
Pogledajte prilog 1087389
Pogledajte prilog 1087390