Lampe i osvetljenje prostora

1f1c305104a2336d03c6dda68c lamp, that resembles flying birds.jpg

Lamp, that resembles flying birds

Nesvakidašnja umetnost i izuzetan dizajn rasvete Bomma

Rasveta koja svojom kreativnošću i inovantivnošću zadivljuje svetsku dizajnersku scenu već godinama od sada je dostupna i u Srbiji. Pogledajte izuzetnu kolekciju vrhunske češke rasvete koja ukrašava luksuzne domove širom sveta, a mogla bi da se nađe i u vašem.

Bomma je zasnovana na bogatoj tradiciji kreiranja i ručnog duvanja stakla staro 500 godina u Češkoj. Vodeći se ovom tradicijom i iskustvom čeških staklara, Bomma ide korak dalje i postavlja današnje najviše standarde u proizvodnji rasvete od ručno duvanog kristalnog stakla. Naglasak proizvođača Bomma na savremenom dizajnu, izvanrednom kvalitetu stakla i detaljima doneo im je mnoge nagrade i priznanja širom sveta u iznenađujuće kratkom vremenskom periodu, od svog osnivanja 2012. godine.

Pored rasvete za stanove i rezidencije obuhvata i specijalne projekte po želji klijenata poput evropskih restorana sa Mišelin zvezdicama, banki i najrespektabilnijih hotela sveta. Klijenti i partneri Bomme su između ostalih i Louis Vuitton, Dior, Chanel i Zaha Hadid Architects.

Kao jedna od novih kolekcija, plafonske lampe Pyrite inspirisane su zlatnim kamenom u obliku savršene kocke, dok je srebrna verzija svoju inspiraciju pronašla u kristalima soli. Uduvavanjem rastopljene organske supstance u precizan hladan oblik, vešte ruke majstora staklara stvaraju jedinstvenu svetiljku elementarnog, savršenog oblika.

Tu su jos kolekcije : Shibar, Soap, Tim i Orbital

763fba9114b1ce1be5b89855bf8e1457bocci 73.1.png

Bocci 73.1

73.1 Pendant Light by Bocci 73.1 je napravljen duvanjem tečnog stakla u posudu od keramičke tkanine koja stvara teksturiran i dinamičan izgled. Spontana priroda stakla stvara intrigantnu estetiku, privlačeći pogled u bilo kojoj prostoriji koju ima. Izvor svetlosti se nalazi u sredini,
raspršen staklom da bi proizveo mekan i privlačan sjaj.

Pogotovu kod nas. Po meni su dekori linije zidova, ne znam kako sen kod nas zovu, trim mid i wall rail.. Ako su s merom, odlicni za pravljenje forme prostora. Kod nas se nekako to izbegava, cak i smatra kicom, cini mi se..

A ovako dobijes depresivne coskove i prelaze na zidovima, kao spajz.
Na ovo si mislio? To se primenjuje kad su zidovi visoki,da bi se
vizuelno skratila ta visina.
I da može izgledati kičasto a i ne mora.
2009_09_higher_resws_billboard_356.jpg

CrownMolding-5be2593e46e0fb005173d278.jpg

Na ovo si mislio? To se primenjuje kad su zidovi visoki,da bi se
vizuelno skratila ta visina.
I da može izgledati kičasto a i ne mora.
Pogledajte prilog 1087389

Pogledajte prilog 1087390
Da, to je. S tim sto sam vidjao i za manje stanove, da, kod nas je visina zida a i generalno prostorije manje. Da ne spamujem temu sad a super je, inace volim rasvetu i interesuje me, tako da kupim ideje ovde.

Sa sedištem u Sohou u Njujorku, dizajner Džonatan i njegov talentovani tim profesionalaca
kreiraju pristupačan kućni dekor sa vrhunskim dizajnerskim stilovima. Energetski efikasna savremena LED podna lampa tankog profila Ugrađena LED svetla, tako da nisu potrebne
sijalice

32a55eb7ac7dedc4450d7ae865675488.jpg

Back