Znam da mnogi muskarci,u ovoj nasoj zaostaloj sredini,nece da mi daju za pravo.Ali,najmanje mi je stalo do toga,da li ce neko prihvatiti moju istinu,ili ne.Radi se naime
o tome,da je prakticno dokazano,da devojke koje su se bavile "najstarrijim" zanatom na svetu,ukoliko nisu moralno deformisane,udajom postaju najbolje zene,supruge.
Ima jako mnogo divnih devojaka u beogradu,koje zaista nemajuci od cega da zive,prodaju svoje seksualno umece,za odredjenu svotu novca.To je posten posao,i ako se
ne vodi u kriminalnom okruzenju,zaista je dostojan postovanja.Ono sto ja smatram nepostenim i bezskrupuloznim zenama,to su zene koje se nabacuju sportistima,kao i
kod nas lepo receno "biznismenima".Ti "biznismeni" su ustvari obicni hokstapleri i lopurde,koji se provlace kroz mutne vode nasega zakonodavstva,nek.aznjeno.Ali najgore od
najgorih zena su one,koje ozenjene "dobro situirane" muskarce,razvedu,te ovi razore svoju porodicu i ostave po troje cetvoro svoje dece.To uglavnom rade "starlete" i bogami
po neke TV voditeljke.Dakle,izmedju postene devojke,koja se posteno bavi prostitucijom,i ovih drugih,koji to isto rade,samo neposteno,biram one prve.