"Lake" žene na kraju ne završe same: Kako sam postala uzorna gospođa

Znam da mnogi muskarci,u ovoj nasoj zaostaloj sredini,nece da mi daju za pravo.Ali,najmanje mi je stalo do toga,da li ce neko prihvatiti moju istinu,ili ne.Radi se naime
o tome,da je prakticno dokazano,da devojke koje su se bavile "najstarrijim" zanatom na svetu,ukoliko nisu moralno deformisane,udajom postaju najbolje zene,supruge.
Ima jako mnogo divnih devojaka u beogradu,koje zaista nemajuci od cega da zive,prodaju svoje seksualno umece,za odredjenu svotu novca.To je posten posao,i ako se
ne vodi u kriminalnom okruzenju,zaista je dostojan postovanja.Ono sto ja smatram nepostenim i bezskrupuloznim zenama,to su zene koje se nabacuju sportistima,kao i
kod nas lepo receno "biznismenima".Ti "biznismeni" su ustvari obicni hokstapleri i lopurde,koji se provlace kroz mutne vode nasega zakonodavstva,nek.aznjeno.Ali najgore od
najgorih zena su one,koje ozenjene "dobro situirane" muskarce,razvedu,te ovi razore svoju porodicu i ostave po troje cetvoro svoje dece.To uglavnom rade "starlete" i bogami
po neke TV voditeljke.Dakle,izmedju postene devojke,koja se posteno bavi prostitucijom,i ovih drugih,koji to isto rade,samo neposteno,biram one prve.

Tesko da i jedan od ovih zenskih profila mozes nazvati postenom djevojkom..Motiv im je isti ,materijalna korist ili degradacija licnosti , ponizenje , niskost bilo da je musko ili zensko u pitanju..oni u potpunosti zasluzuju naziv laka roba ,kupljiva ili kako ih vec nazivaju...Da li takva zena moze postati uzorna supruga sjutra, majka, domacica...moze hvala bogu(jer nema ziva covjeka da ne grijesi)..samo mora prvo oprostiti sebi a onda to mogu i ostali...,

Back