Laka na suzi?

Da li ste lake na suzi?
Da li često plačete?
Da li se lako rasplačete?
Da li suze koristite kao tajno oružje da od dragog dobijete ono što inače bez njih ni slučajno ne bi ste dobile?

Jako rijetko placem i to uglavnom negdje kad me niko ne vidi. Cesce me raspalce neka glupa scena u filmu nego neke situacije u zivotu jer mi je glupo da placem pred nekim a ako se nekad koja suza i omakne uglavnom to pokusavam da sakrijem.
I ne, nikada suzama ne pokusavam da dobijem nesto jer nisam neki takticar, uglavnom se iznerviram i postignem kontra efekat. Sta cu takav mi karakter.
Izgleda da imam neki muski gen :think: :D

Kako kad. Nekad mogu da zaplacem i da me pogodi neka glupost, a nekad ni neke ozbiljne stvari ne mogu da mi nateraju suze na oci. Desavalo mi se da zaplacem pred bliskim osobama i nije me blam toga, ali pred onim manje bliskim i nepoznatim, ne, i kad mi se plakalo izdrzala sam da ne zaplacem.

Da li ste lake na suzi?
Da li često plačete?
Da li suze koristite kao tajno oružje da od dragog dobijete ono što inače bez njih ni slučajno ne bi ste dobile?

Placem samo kada me nesto jako potrese, suze ne koristim kao oruzje da bih dobila ono sto zelim, u posljednje vrijeme jednostavno ne mogu ni da zaplacem... ravnodusna prema placu.:neutral:

Zaplačem kag gledam tužne filmove ili čitam neku tužnu knjigu. Što sam starija sve mi je lakše da se rasplačem i to me jako nervira, ali ne mogu da se savladam. U zadnje vreme sam baš u teškom bedaku pa mogu za svaku glupost da pustim suzu:sad2: To me ljuti i nervira, ali kao što rekoh, jače je od mene i jednostavno ne mogu to da sprečim :besna:

Vrlo se lako rasplacem i to me uzasno nervira :roll:
Obavezno kada sam tuzna ili besna, desilo se par puta da sam zaplakala od srece i ima nekoliko pesama koje mi izazivaju suze i posle bezbroj slusanja...
Mm zna sta sve moze da me rasplace tako da to ne uzima za ozbiljno. ;)
Od manipulacije nema nista - niti sam ja manipulant niti je on budala :)
PS bas lose izgledam kad placem :rida::neutral:

Ja najlakse placem kad sam zaljubljena i kad se u vezi previse otvorim. Onda postajem slaba i emotivna.
Mozda mi je to i losa osobina da pristupam sa rezervom vezama, ali mislim da samo tako mogu ostati nepovrijedjena..A, ako se previse dam, onda se osjecam ranjivo i slabo..Bas kao sada..:(

Ja sam dugo mislila da sam teska na suzama, a onda sam u nekim situacijama shvatila da, iako ne placem u nekim privatnim situacijama (cak i kad su u pitanju smrti ili neke druge bezizlazne situacije), jako lako zaplacem nad pitanjima koja su u vezi sa problemima drzave, nacije, vere. Jos uvek nisam uspela da ustanovim sta to proradi u meni kad se opteretim tim (za mene) velikim neresivim pitanjima.:confused:

Ne,retko placem,a ako placem to je u 80% situacija bilo iz besa,jer na taj nacin izbacujem iz sebe gnevna osecanja :) Da se osecam bolje posle toga,osecam se :) Sto se tice tuznih situacija,od onih sam koji tiho pate...

Sve me rasplace...sto mi stanarke zbrisale i ostavile dugove, i kad mi deca odlaze, kad citam PESMU O KERUSI, kad ljudi traze svoja prava na ulici, kad mi muz ne veruje da sam nesto platila toliko i toliko....Kad svira himna, kad svatih da je mladost privilegija koja najkrace traje!

Da..rasplacu me tuzne stvari..ljudske sudbine..nesrece..neuzvracene ljubavi..flmovi .knjige..zadnji put sam se rasplakala nad knjigom Hiljadu cudesnih sunasaca..mislim stvarno sam plakala...potresena sudbinom te dve zene..i njihovim krajem..

Da li ste lake na suzi?
Da li često plačete?

Da, nažalost.

Često zaplačem.
E sad, to plakanje je više iz neke (ne)moći kada vidim da je drugima nešto zaista potrebno i da je život tako surov.
Rasplačem se lako kad vidim siromašne, bolestne ljude....a ne kad me neko izvređa, udari...banalno kažem..
Plakanje mi nije oružije.

Da li ste lake na suzi?
Da li često plačete?
ne.....
skoro nikad.....
ne....sad imam potrebu da placem ali nema sanse.....bilo bi mi mnogo lakse.......
nikad.....
kad placem nemam potrebu sa da se krijem.....nema nista ruzno u tome......

Poslednja izmena:

Back