goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

More bre nek ide na them parades![]()

Ona jeZajedno sa Lady Gagom? (da ne skrećem sa teme)![]()

Preterujete da kopira Madonu toliko...Kopira neke postupke,ali kostime ne...Madona nikad nije nosila toliko bizarne stvari poput Gage...
Preterujete da kopira Madonu toliko...Kopira neke postupke,ali kostime ne...Madona nikad nije nosila toliko bizarne stvari poput Gage...

ovo šo gaga fura je isto ko iz 80ih vala
Pa dobro, mesavina Madonne, Gwen Stefani i Bjork.
Svidja mi se njen glas, ali su joj pesme i stil totalno bezveze... previse elektronike.![]()

Da li vi nekad razmislite pre nego što nešto napišete?![]()

I sta je sad problem? Sto kazem da mi je njena muzika previse kompjuterski obradjena?![]()
Pa dobro, mesavina Madonne, Gwen Stefani i Bjork.
Svidja mi se njen glas, ali su joj pesme i stil totalno bezveze... previse elektronike.![]()

Колико ја видим да овај подфорум спада у групу ''Уметност и култура'' а лејди Гага нема никакве везе са уметношћу и културом. Одвратна је, њена ''музика'' је очајна. ФУЈ!

Što se mene tiče ja sam komentarisala onu sliku na kojoj se ona videla spreda.

Колико ја видим да овај подфорум спада у групу ''Уметност и култура'' а лејди Гага нема никакве везе са уметношћу и културом. Одвратна је, њена ''музика'' је очајна. ФУЈ!
Mozda se tebi ne svidjaju njene pesme, ali je ona veoma talentovana...
I u zadnje vreme mi se dopada njena muzika... Ne bas sve ali svidja mi se sto lepo peva uzivo i sto ima talenat. Za razliku od Katy Perry, Jelene Karleuse....![]()

slazem se za gagu...a katy perry peva isto uzivo kao i sto su joj pesme.... nije da ne zna da peva...![]()
obe su odlicne na svoj nacin...Pa dobro, mesavina Madonne, Gwen Stefani i Bjork.![]()