Lady Gaga (tekstovi+biografija - lyrics and biography in Serbian)

BTW ( :roll: ) pesma je Tears In The Rain.

Bas me zanima kakva bi reakcija publike bila kad bi isla stvar bez zestokog scenskog uvoda...
Pretpostavljam da svi imaju oko 15 godina i nemaju pojma ni odakle je tears in the rain sempl,
ni kakav je to cudni zvuk preko kojeg je nalepljen sempl :)

BTW ( :) ) Pesma je Love Game.
Ti ocigledno nisi odgledao do kraja. Mislila sam na pesmu koju Lady Gaga peva a ne na sample. Iako imaju 15 godina sta sad? Ona peva takvu vrstu muzike za populaciju od 15. Nije ni ona mislila sigurno da ce nju slusati oni od 30. :dash:

Pa nemam ja nista protiv toga, ni protiv pesme. Samo mi je smesan, tj. zanimljiv taj izbor intro pesme. :)
Ali i nije neko iznenadjenje. Inace mi se cini da ili ona ili neki tim producenata pazljivo prati
zbivanja u svetu elektronike i srodne muzike. :)

A BTW ( :mrgreen: ) ocigledno ti pricas o drugoj, a ja o prvoj pesmi, tako da... ;)

Pa da, ja sam mislila na onu pesmu na kraju snimka, kad Gaga peva :D

mozete da pricate sta hocete ali ona je extra...ne zbog muzike koju izvodi, ona je obicno shit...vec zbog talenta koji ima...ja slusam metal i rock, ali ona mi je extra...poslusajte nekad neku njenu pesmu koju peva uzivo sa klavirom...i videcete...stvarno je super...jos samo kad bi joj dali pesme koja vredi... :) p.s. moja omiljena-alejandro... ;)

I ja sam prvo mislio da je to jedna u niz od onih "pjevacica". Znate vec pjevaju na playback...grozno zvuce uzivo...*** imam ja takve predrasude...ali onda kad sam je vidio na klaviru kako pjeva "neka druga pjesma"...i kako je izvodila negdje na bini pjesmu Speechless...onaj sjaj u ocima...kako se to zove "passion"...strasno je talentovana....tresao sam se...bas je to prenosila na mene...

Back