Lady Gaga (tekstovi+biografija - lyrics and biography in Serbian)

I ja sam prvo mislio da je to jedna u niz od onih "pjevacica". Znate vec pjevaju na playback...grozno zvuce uzivo...*** imam ja takve predrasude...ali onda kad sam je vidio na klaviru kako pjeva "neka druga pjesma"...i kako je izvodila negdje na bini pjesmu Speechless...onaj sjaj u ocima...kako se to zove "passion"...strasno je talentovana....tresao sam se...bas je to prenosila na mene...

razumeli smo se...o tome ti i pricam... :)

Mene je sramota sto se Madonna ovde spominje.
Ona je razlog zbog koga sve danasnje zvezde tako zare i pale, ona je prva krenula sa cuvenim FREEDOM OF SPEECH i izvrsila najveci uticaj na muzicku industriju.
Ona je krenula da publiku vodi na putovanja, a ne da sve sto rade bude da slusaju izvodjaca.
I da, ona je i danas najbolja.
Nju je nemoguce ne kopirati, to je Gaga i priznala.
Nemoguce je ne diviti se njenoj snazi, borbenosti i stavovima koje provlaci kroz svoj rad.

Poslednja izmena:
I Madona i Lady Gaga imaju iste sponzore, koji su ih upotrebili sa ciljem plasiranja svakojakih gadosti i perverzija. Obe su samo lutke na kanapu. Ništa od onoga što plasiraju njih dve nije poteklo od njih, već im je dato da prenose i ostavljaju otiske, pogotovo kod mladih.

madonna-illuminati.jpg

ladygagaed1.jpg

lady_gaga_meat-dress.jpg

@ micaa
ali moras priznati da je Madona nema neki poseban glas.......
svet je osvojila ekscentricna i jer pravi savrsene koncerte.......
Za glas nije moje misljenje samo vec i drugih ljudi, razumes me sta hocu reci......:cmok2:
najveci muzicari pop i rok kulture nisu imali jak glas sto i nije presudno jer je vazna emocija koju madonna ima kao i specifinost koji lady gaga nema jer joj je glas mocan i pun ali bez dubine totalno isti kao kod kristine agilere

"Born This Way" obara rekorde -
Prvi rekord: Gagin novi singl "Born This Way" dostigo broj jedan u iTunes-ima u Sjedinjenim Državama za samo tri sata odkada je izašao(tada je bio dostupan samo u Sjedninjenim Državama), i tako postao prva pesma koja je to postigla. Predhodni rekor je držala Taylor Swits sa singlom "Mine"!
Drugi rekord: Nije bilo ni čitavih 24 sata od kada je singl izašao, a već je dostigao broj jedan na iTunes-ima u 22. zemlje(tačno u 00:19)!
Treći rekord: Lady Gagin singl oborio je rekord za najviše puštanja na radiju u Sjedinjenim Državama! U petak, pesma je puštena 1.838 puta na mejstrim stanicama i tako oborila predhodni rekord koji je Britney Spears držala sa pesmom "Hold it Against me" koja je puštena 619 puta!
Četvrti rekord: Gagin "Born This Way" je tačno 24h nakon što je objavljen postigo broj jedan u sve 23. zemlje koje imaju muzičke prodavnice za iTunes! Gaga je JEDINI izvođač koji je to postigao u ISTORIJI!

Back