Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
.....

Prilozi

• DSC00001.jpg
    DSC00001.jpg
    28,3 KB · Pregleda: 55
Evo jos koje slike i rodovnika.Jedva da mogu lepo da je uslikam.Juce je video vlasnik njenog oca Aragona i rekao je da je jako dobra i perspektivna, ja sam mislio da je malo deblja nego sto bi trebalo inace on je kinoloski sudija i vlasnik odgaivacnice Balkanika.Tako da kad je ishvalio bilo mije puno srce.

Prilozi

• rodovnik Astra_resize.jpg
    rodovnik Astra_resize.jpg
    75,1 KB · Pregleda: 67
  • ASTRA 009_resize.jpg
    ASTRA 009_resize.jpg
    142,5 KB · Pregleda: 66
  • ASTRA 008_resize.jpg
    ASTRA 008_resize.jpg
    138,5 KB · Pregleda: 62
  • ASTRA 004_resize.jpg
    ASTRA 004_resize.jpg
    128,8 KB · Pregleda: 59
  • ASTRA 003.jpg
    ASTRA 003.jpg
    125,3 KB · Pregleda: 52
Evo slike mog Kana, koji za 20-tak dana puni 12 meseci, mada tako ne mozes uporediti jer sve zavisi od genetike, od toga kakvi su mu roditelji, ostali preci itd.
IMG_7356-2.jpg

Ako je kratak, to je dobro jer ne bi valjalo da je dugacak u telu. A to meris tako sto izmeris visinu od poda do grebena i ona bi trebalo da bude makar priblizna duzini od vrha grudne kosti do kraja zadnjih nogu. Sad sam malo zakomplikovala :), ali ovako otprilike treba da izgleda:

astonflot-2.jpg

Astorela, hvala za ovu sliku na kojoj si crtala!
Potpuno jasno i konkretno, a to retko vidim.
Sad nesto znam!

Zanima me vase misljenje o hrani trialer.Ja sam se sda vratila iz pet sopa,ovde kod mene,grmi,kisa lije,pantalone su mi kao iz masine izvadjene.Ali da ne skrecem sa teme.Ova hrana sadrzi 28% proteina,16% masti i 10 % vlage.Prodavac mi je preporucio jer se moja Bea sad razvija.Sta vi mislite o njoj?Inace bila je samo Chappy(mislim da se tako pise) i ova hrana.Chappy mi se cini kao losija,pa sam uzela ovu.

Moguce je,ne vidim sliku,ne znam tacno naziv,kupila sam joj da proba jer nesto u zadnje vreme probira.I za jedan dam sam zadovoljna kako jede.Kesa je bela sa nacrtanim psom i ima 7 kg.Mozda ima i vecih,ali tako je ovaj u pet sopu imao.

Ako je Trainer u pitanju, italijanska hrana, moje misljenje je da je ona predvidjena vise za radne pse. Naime, nekoliko stenaca koje znam su odrasli na njoj, ali nisu nikada dobijali na masi, uvek su bili previse mrsavi, ma koliko im se povecavala doza granula.

Hvala Jelena,definitivno necu vise da joj dajem tu hranu.Nacicu joj vec neku koju hoce da jede.Danas je 3 meseca kako je sa nama i vidim da smo je bas razmazili.Nece ona da jede ono sto je htela kad je dosla,samo meso i sl.I to kad rucamo,ona sedne pored mene(posto zna da niko drugi nece da joj da) i gleda me,a ja ne mogu da odolim tom pogledu i dam joj.Dana mi je uzela celu bananu i posle je bacala po dvoristu i trcala za njom.Ona je luda,ponekad po dvoristu trci kao luda bez ikakvog razloga,a na svoj rep laje i ujeda ga.

Back