mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Bellisima,
Naj toplije ti preporucujem da se manes simonisa, i da ako hoces lepo devojce pogledas ove Jecine pse!!!!
Ja od toga nemam nista i zaista govorim iskreno, poznajem i Astora i Alfu, prelepi su i zdravi sa snimcima kukova i svim zdravstvenim sertifikatima, drugo Jeca sama je fanatican ljubitelj ove rase i njoj su psi deo porodice i vise.....
Jedino sto znam je da kad bi ja sad uzimala psa , sigurno bi bila jedna od ovih smizli!!!!!
Maca iako je vakcinisana moze biti opasna po stene iz prostog razloga sto vakcina cuva macu ali ista maca moze da vuce na sebi sve viruse kao prenosioc!!!
Labradora imam i ja i drzim ga u stanu i ok je!!! Malo su looooodi do 1. godine ali posle su idealni ljubimci!!!!
Pogotovu devojcice koje su po prirodi mnogo mirnije i stalozenije od decaka koji su po nekad blago receno divljaci!!!!!!
Srecno!!!!!
Evo, ja se pridružujem sa tvrdnjom da su Astorovi i Alfini štenci sigurno prvoklasni i da Jeca o tome vodi računa, a Simonis, nisam ništa htela da kažem ali nekako mi "smrde" na štancovanje. Jedino što bih se ja kad bih uzimala laba pre opredelila za crno ili čokoladno štene a i to imamo ovde, na forumu... I Jeca i Bojana su vrhunski odgajivači jer pre svega vole pse i to rade iz ljubavi prema njima.
Ria, imaš li neku novu Dodinu slikicu? Baš je uživanje gledati ga.