Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo da i ja postavim par slicica ,tj. da se predstavimo....
Danas sam uzeo ovu ljepoticu...
Zove se Roma , stara 53 dana...
Divna je...

http://img71.imageshack.us/img71/362...2008020rg6.jpg

http://img242.imageshack.us/img242/2...2008018mg9.jpg

http://img223.imageshack.us/img223/4...2008016lk0.jpg

http://img71.imageshack.us/img71/719/31052008014ww8.jpg

Usput mi treba par savjeta.
1. Roma nevjerovatno smrdi ,ima li nacina nekako to da sredim ,osim kupanja koje jos uvijek ne smije.
2. Stalno lezi na plocice ,sto je razumljivo ,hladnije je ,ali moze li se ovako prehladiti ?

Mozda je bolje ovako da ih postavim
jpg.gif 31052008(014).jpg (26,0 KB)
jpg.gif 31052008(016).jpg (27,8 KB)
jpg.gif 31052008(018).jpg (38,5 KB)
jpg.gif 31052008(020).jpg (25,4 KB)

Prilozi

• 31052008(014).jpg
    31052008(014).jpg
    26 KB · Pregleda: 37
  • 31052008(016).jpg
    31052008(016).jpg
    27,8 KB · Pregleda: 28
  • 31052008(018).jpg
    31052008(018).jpg
    38,5 KB · Pregleda: 29
  • 31052008(020).jpg
    31052008(020).jpg
    25,4 KB · Pregleda: 30
Zasto ne smes da je kupas? Slobodno je okupaj mlakom vodom, dobro obrisi i ostavi u kuci dok se ne osusi. Moja Alfa je proplivala sa nepuna dva meseca, ne vidim razlog zbog cega je ne bi okupali, toplo je vreme. A mozes i kao sto ti je Vilus predlozila.
Lezi na plocicama jer labradori tesko podnose vrucinu i sasvim je normalno.

A sto znam , jedan me drugar isprepadao ,te ne smije se kupati ,do revakcine ,a osobito ne smije se koristiti sampon...te ne smije ovo , te ono...
Svaka vam cast na ekspeditivnosti i saradnji.
Fenomenalni ste.
Zahvaljujem na savjetima.
@ Vilus
Molim te samo mi reci , koliko sirceta ,na koliko vode ? Koji je promjer ,da nesto ne pogrijesim !
Moze li sa Kosilijemza bebe ,posto imam jednu kuci :-)

I , koliko cesto smijem da je kupam ? Smijem li svaki dan ?

A sto znam , jedan me drugar isprepadao ,te ne smije se kupati ,do revakcine ,a osobito ne smije se koristiti sampon...te ne smije ovo , te ono...
Svaka vam cast na ekspeditivnosti i saradnji.
Fenomenalni ste.
Zahvaljujem na savjetima.
@ Vilus
Molim te samo mi reci , koliko sirceta ,na koliko vode ? Koji je promjer ,da nesto ne pogrijesim !
Moze li sa Kosilijemza bebe ,posto imam jednu kuci :-)

I , koliko cesto smijem da je kupam ? Smijem li svaki dan ?

Svaki dan ne smes da je kupas,ma koliko hvalili te sampone za pse,oni nisu dobri i mogu ozbiljno narusiti Ph koze psa i moze doci do problema. Mislim da je dva puta godisnje sasvim dovoljno. Mozes je kupati kosilijem jer ona jos ne izlazi napolje,ali kasnije nemoj jer psi vole da smrde i moze ti se uvaljati u neku crkotinu ili izmet samo da bi ubila miris sampona na sebi.
Sa sircetom ne mozes pogresiti,uzmi jednu rakijsku casicu sirceta na 2l vode,u to umoci krpu i lepo je istrljaj,sirce ce brzo ispariti,a ona ce biti cista i bez mirisa. Ja moje pse samo tako cistim i jako sam zadovoljna.

Svaki dan ne smes da je kupas,ma koliko hvalili te sampone za pse,oni nisu dobri i mogu ozbiljno narusiti Ph koze psa i moze doci do problema. Mislim da je dva puta godisnje sasvim dovoljno. Mozes je kupati kosilijem jer ona jos ne izlazi napolje,ali kasnije nemoj jer psi vole da smrde i moze ti se uvaljati u neku crkotinu ili izmet samo da bi ubila miris sampona na sebi.
Sa sircetom ne mozes pogresiti,uzmi jednu rakijsku casicu sirceta na 2l vode,u to umoci krpu i lepo je istrljaj,sirce ce brzo ispariti,a ona ce biti cista i bez mirisa. Ja moje pse samo tako cistim i jako sam zadovoljna.
2 puta godisnje ? A mislili smo da ce ovo sa sircetom moci svaki dan ,pa cak i po 2 puta. Unapred se obradovasmo ,al' nema veze. Nek' smrdi :klap::bye:

Evo da se i ja ukljucim u ovu temu:)
Imam i ja jednog lepog labradora, star je pet godina ali sam ga ja dobila pre godinu dana. Bleki je inace odrastao u Nemackoj,a ja sam eto imala srece da ga dobijem na poklon od svog ujke.:D Od tada je Bleki postao nas novi clan porodice i preporucila bih svakom, ko ima uslove, da nabavi jednog labradora, jer ce mu sigurno uneti puno radosti u zivot.Evo i nekoliko slika mog mezimca, pa vi recite kako vam se svidja:)

Prilozi

• Bleki2.jpg
    Bleki2.jpg
    26,3 KB · Pregleda: 32
  • Bleki1.jpg
    Bleki1.jpg
    23,4 KB · Pregleda: 35
Dobro bre zeno zasto kinjis ovo jadno kuce,pa pogledaj samo taj napaceni pogled
:twisted::twisted::twisted:
Da Da ,sav je mucenik napacen....
spava u krevetu, vozi se na sedistu iza mene, koje ne da nikome (secas se kako si se provela kad si ti sela tu!!!)
A na slici je zickao kikiriki pa sam ga ja pitala JEL TO LEPO? A onda se on mukica postideo!!!!! Kurvica moja mala...... :bye:

Heheheheheh juce mu Tuborg spusta ciniju da klopa i kaze IZVOLI!!!!!! :worth:Mislim to radim i ja ali od njega to nisam ocekivala!!!!:super:heheheheh kako je muka samo napacen i jadan!!!!:rotf:

:twisted::twisted::twisted:
Da Da ,sav je mucenik napacen....
spava u krevetu, vozi se na sedistu iza mene, koje ne da nikome (secas se kako si se provela kad si ti sela tu!!!)
A na slici je zickao kikiriki pa sam ga ja pitala JEL TO LEPO? A onda se on mukica postideo!!!!! Kurvica moja mala...... :bye:

Heheheheheh juce mu Tuborg spusta ciniju da klopa i kaze IZVOLI!!!!!! :worth:Mislim to radim i ja ali od njega to nisam ocekivala!!!!:super:heheheheh kako je muka samo napacen i jadan!!!!:rotf:

Ja se jedino secam da me je ocajnicki molio da ga povedem sa sobom:rotf:

Pa ja vam nisam ispricao jednu pricu.
Pre labradora sam imao nekog mesanca, zvao se Dzeki. Mislim cale ga je doneo kada je imao dva meseca,dobio ga je od drugara. Medjutim ja nisam nesto posebno obracapo paznju na to kuce, onako bio je sasav trcao,skakutao... Kada je napunio godinu dana otprilike, moju majku je stalno pratio na posao i vracao se itd.Jednom prilikom mi mama kaze da je Dzeki izubijan,da ga je komsija istukao nekom letvom, navodno je prelazio u njegovo dvoriste. ja sredim malo ogradu, iako je to bio komsijin posao,jer je njegova strana.Da bi jednog dana mama mi javila da je otrovan. Imao je godinu ipo dana. pPoludeo sam. Tako ja odlucim da kupim kuce I naravno uzmem laba.Posle mesec ipo dana, nahranima ja Mary i odem da rucam. Izlazim napolje posle rucka i vidim da se trese i ide okolo ali bez orijentacije.Zovem, veterinara i odem za Pozarevac i on kada je video rekao je da je to trovanje. Dao joj je tri injekcije,i uzeo sam medicinski ugalj da joj dajem i mleko. Veterinar rece da smo uradili sve stosmo mogli vreme ce pokazati da li ce preziveti ili nece. POPIZDEO SAM.Sedeo sam pored nje i cekao da se oporavi, i posle dva tri sata je malo zivnula. Sve je super, ziva zdrava. Sutradan, do komsijine ograde nadjem tri mrtva vrapca,i tri cetiri granulice roze boje(za pacove). Nisam hteo da krivim nikog, jer nisam video ko je tacno to uradio, ali dize se Berlinski zid oko kuce. Bilo je par razgovora sa tim komsijom i nekako sam resio stvar. Sada Mary ima sest meseci i sve je OK. Evo slike i Dzekija.

Back