Astorela
Primećen član
- Poruka
- 872
Alf, okupaj psa 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Labradori su super,ali mislim da su zlatni retriweri bolji
.I ja imam retriwera...
![]()
Pa dobro, svako ima pravo na svoje mišljenje. Ljudi koji imaju labove očigledno njih više vole. Ja nemam ni jednog ni drugog ali više volim labove, zlatni retriveri su mi (bez uvrede) malo provaljeni.
kako to mislis provaljeni??
meni ni jedna rasa ne moze da se poredi sa njima, jedino mozda rot!
jabukovo sirce i voda,jabukovosirce je dobro za dlaku,i neutralise smrad iliti miris.
Ljudi, sta vam je?
Okupajte te pse, toplo je vreme. Dobro ih istrljajte peskirom i osusice se.
bars, prvo uzmi pa ga istrljaj mesavinom vode i jabukovog sirceta. Znaci, pomesaj vodu i sirce i umoci u nju pamucnu krpu i kad je iscedis, istrljaj stene njom. Zatim ga obrisi frotirom i ostavi u kuci da se osusi. Miris sirceta ce brzo izvetriti. Moja greska je, mislila sam da je stene malo starije. Kad napuni bar dva i po meseca, slobodno ga okupaj samo mlakom vodom, ne treba ti nikakav sampon. Kasnije, nabavi sampon za stenad, imas ih u svakom bolje snabdevenom pet shopu. pa opet izmesaj sampon i vodu, napravi sapunicu i sundjerom ga istrljaj, a na kraju dobro isperi. Bitno je da mu skines svu sapunicu sa koze da se ne bi iziritirao i kasnije cesao kozu.
Nema potrebe da ga kupas nekoliko puta mesecno. Mozes kasnije da ga vodis na plivanje i nakon svakog plivanja, isperi ga cistom, mlakom vodom.
Nema potrebe da ga sapunjas nekoliko puta, jednom je sasvim dovoljno.
Hvala Bambi
Evo slika nasih prinova...Astorova i Alfina decica
![]()
![]()
Nema na chemu...
Samo imam ochi...
Pozz![]()
I ja sam nova u ovoj prici, prvo sam htela da kupim Dogo Argentino ali sam se na opste insistiranje svih odlucila za labradora
.
Procitala sam veci deo postova(mada ne sve),i odlucila sam se da psa kupim u odgajivacnici Simonis.Psa uzimam kao kucnog ljubimca i ne nameravam da idem na izlozbe ali bih ipak htela da stene bude super kvaliteta najvise zbog zdravlja.Sad imam par pitanja:
1.Psa bih drzala u stanu,gde vec imam macka koji je vakcinisan protiv svih zaraznih bolesti ali se ipak brinem da ako uzmem stene sa 2 i po meseca znaci pre nego sto dobije revakcinu moze nesto da mu bude.
2.Da li labradorima zivot u stanu odgovara(blizu imam gomilu parkova a i kosutnjak mi je na 20 min tako da bi imao gde da se seta)?
3.Da li su svi stenci odgajivacnice Simonis provereni tako da ne moram da brinem oko dispalzije kukova,losih vakcina i sl?
P.S: Jel su i kod njih stenci oko 300-400e, uzela bih devojcicu?
Hvala![]()