Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Stucanje hoce da se javlja kad pas ima gliste..ocisti ga ako nisi!!

Prijatelji labradora :D,
potrebno mi je vase iskustvo. Naime, imam labradora starog 6 meseci i hteo bih da znam koju kolicinu obroka da mu dajem, koje vitamine, koliko treba da je tezak itd. Da li negde postoje tabele-parametri za pracenje prosecnog rasta, tezine, ishrane... Molim uputite mene neupucenog . Postoji i nesto sto me zabrinjava:think: a to je sto HEKTOR cesto stuca a ono nije vezano za obroke! Desava mu se da stuca iz "nevezuse", u toku dana, dok dremucka, nocu dok spava... Molim vas za savet ili objasnjenje.
Evo par poslednjih fotografija pa molim poznavaoce da prokomentarisu izgled moje kuce.
dsc01212ag7.jpg

f_DSC01254m_60020b6.jpg

f_DSC01235m_d1346a6.jpg

f_DSC01245m_b4c0f28.jpg

Pazi Aristofance, Prvo Dobrodosao, A Drugo ima toliko saveta na ovih 100-tinjak strana, i kad bi mogao samo malo da prelistas sve bi nasao!!!!Hrana ( kolicina zavisi od vrste hrane koju koristis, a i vitamoini, masa nas daje ili je davala kafortan,u principu nikakve tabele ne postoje da mogu realno da se primene!!!!!!! Meni H sasvim pristojno izgleda, mozda je malo mrsav, ali sa njihovim apetitom to je lako nadoknadivo!!!!

Pozz i Dobrodosao jos jednom!!!!:super:

Najlepse hvala na dobrodoslici:super: I mislio sam da je malo mrsav ali posto je rasa sklona gojenju... eto, he he he... malo sam se "istraumirao". :dash:
Veliki POZDRAV:)

Uzeo bih na poklon stene labradora retrivera, moze i crni i zutim, ili braon, nebitno. Dobro bih se starao o njemu, jer sam do pre deset godina imao crnog labradora, koji je uginuo od starosti, te dobro poznajem tu rasu. Bio sam veoma vezan za njega, te je verovatno bas zato proslo ovoliko vremena da bih se odlucio da opet pridobijem novog prijatelja.

Zelim bas labradora, jer kazem da dobro poznajem rasu kao bivsi vlasnik, i iznad svega je volim i cenim. Ukoliko ne nadjem do pocetka jula meseca na poklon stene labradora, onda cu ga sigurno kupiti. U redu je ako ima "papire", ali rodovnik, pedigre, "papiri" mi zaista nisu uopste bitni, na labradora gledam kao na buduceg i vecnog prijatelja, a nisam elitista ;), niti imam ambicija da ga izlazem na takmicenjima.

Svakako planiram da do pocetka leta kupim stene ovog psa, a poklon primam ne zbog nedostatka novca, vec da eventualno pomognem nekom od vlasnika koji ne moze da udomi stene, zbog nedostatka papira ili ko zna cega...

Svestan sam koliko je potrebno ljubavi, paznje i truda da bi se normalno okucila kuja i odgajilo stene, bas zbog toga nudim se da primim kao poklon stene labradora, te ako neko ima problem sa udomljavanjem stenica izvolite me kontaktirati: srdjan@walla.com

Unapred se radujem mogucoj uspesnoj saradnji, na srecu i zadovoljstvo steneta pre svega.

Pozdrav
Srdjan - Kraljevo

Uzeo bih na poklon stene labradora retrivera, moze i crni i zutim, ili braon, nebitno. Dobro bih se starao o njemu, jer sam do pre deset godina imao crnog labradora, koji je uginuo od starosti, te dobro poznajem tu rasu. Bio sam veoma vezan za njega, te je verovatno bas zato proslo ovoliko vremena da bih se odlucio da opet pridobijem novog prijatelja.

Zelim bas labradora, jer kazem da dobro poznajem rasu kao bivsi vlasnik, i iznad svega je volim i cenim. Ukoliko ne nadjem do pocetka jula meseca na poklon stene labradora, onda cu ga sigurno kupiti. U redu je ako ima "papire", ali rodovnik, pedigre, "papiri" mi zaista nisu uopste bitni, na labradora gledam kao na buduceg i vecnog prijatelja, a nisam elitista ;), niti imam ambicija da ga izlazem na takmicenjima.

Svakako planiram da do pocetka leta kupim stene ovog psa, a poklon primam ne zbog nedostatka novca, vec da eventualno pomognem nekom od vlasnika koji ne moze da udomi stene, zbog nedostatka papira ili ko zna cega...

Svestan sam koliko je potrebno ljubavi, paznje i truda da bi se normalno okucila kuja i odgajilo stene, bas zbog toga nudim se da primim kao poklon stene labradora, te ako neko ima problem sa udomljavanjem stenica izvolite me kontaktirati: srdjan@walla.com

Unapred se radujem mogucoj uspesnoj saradnji, na srecu i zadovoljstvo steneta pre svega.

Pozdrav
Srdjan - Kraljevo

Jao, komšija! Da nije možda Ari? Moj Gizmo i dalje voli labradore zbog njega.

Nije Ari, a da li poznajes neke odgajivace labradora u ovom delu zemlje?

Nije Ari, a da li poznajes neke odgajivace labradora u ovom delu zemlje?

Dečko iz Kovača, mislim da su to Donji, ima pse u sve 3 boje, ili ih je bar imao pre par godina, i pario ih je. Božo ih je održavao, ako si zainteresovan, ako se ovde niko ne javi, javi se na PP pa ćemo nešto pokušati da organizujemo.

Setila sam se kasnije, Arijev gazda je Srđan, RS autoperionica (ne reklamiram!), odavno nisam razmišljala o njima pa sam se prebacila.

Back