Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I mislila sam da je rec o upali krajnika. U svakom slucaju mnogo bolje nego da je displazija u pitanju. Moj pas je kao mali imao problema sa upalom krajnika upravo zbog hladne vode, ali vremenom se sve resilo i danas je ok.

To su divne vesti. Baš mi je laknulo. Pazi mu na krajnike, da ne preraste slučajno u artritis. Ne bih sad da te plašim ili nešto slično, samo eto, da znaš sve moguće ishode. Nadam se da sad samo "od komarca pravim magarca" i da će da bude dobro. Samo će sad par dana morati i da jede mekanu hranu jer ne može da guta? Već viđen scenario. Srećno, :ok:

Mi smo se vrnuli!!!! Konacno!!!!
Plivali smo i lajali na srndace:heart: i vukove:shock::shock: kojih je bilo previse, i pokusali da se igrramo sa kravama:rolleyes:, sto smo mogli debeeeeeelo da plattimo jer su vise bile raspolozene da nas nataknu na rog kao ukras,ali je sve odlicno proslo!!!!!:oops::oops:
Doduse nismo se proslavili u dresuri, vise se uzivalo i bilo onako OPUSTENO!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen:
Evo par slickica za veceras pa cemo uskoro jos da damo!!!!!

Evo ovako se uzivalo!!!8)

don_cu10.jpg

A ovako smo se oko kuce mlatili sa klincima!!!:super::wink:

rog10.jpg

A bilo je i snega:P

sneg10.jpg

A otvorili smo i sezonu kupanja u Crnom Jezeru....

plivan10.jpg

plivan11.jpg

plivan12.jpg

Pa kad smo se iskupali, onda su svi begali od mene da ih ne istusiram!!!!!:thumbdown:

tusira10.jpg

Jedino je Ria bila raspolozena cak i ovako mokrog da me mazi i igra se!!!!!:heart::heart::heart:

crno_j10.jpg

Što kaže Donamileva, i ja sam se smrzla samo gledajući vas, ja sam više tip za prelazna godišnja doba i umerenu klimu. Ali bitno da ste se lepo proveli i da ste se vratili da to sve podeliš s nama koji smo, kao što si i videla, već počeli da se pitamo da vas nisu pojeli ti tamo vukovi. ;)

Hvala Drugari mnogo!!!!!!!:heart::heart:
Mislili smo na vas!!!!:wink::wink:
Uf bre vas dve(Donamileva i M mom) u gadne babe rastete!!!! Ja jesam tapacirana pa mi i nije ladno toliko, ali i vreme nas je posluzilo!!!! Samo je zaa Djurdjevdan padala kisa a ostali danoi su bili uglavnom topli( do 10stepeni) i suncani!!!!!!!:super:
Don je dobio masu (ali misicnu):grin:, primetila sam da su mu se i grudi malo produbile ili kakogod se kaze a kako i ne bi tamo je jeo svoju hranu + jagnjetinu:grin: i skoro sve koske je sredio!!!!!!!!!!!!!( I njemu se Djurdjevdan racuna kao slava)Hehe uzivalo je prase!!!!! Trcao je uzduz i popreko onih livada i skoro sva jezera je overio!!!! Jurio krave , a i one njega...... Lajao na sve sto se micalo u sumi, a par puta je nanjusio i vukove pa se stekovao u kuci bez zelje za izlaskom( hehehe moj veliki pas cuvar):think::think:

Hvala Drugari mnogo!!!!!!!:heart::heart:
Mislili smo na vas!!!!:wink::wink:
Uf bre vas dve(Donamileva i M mom) u gadne babe rastete!!!! Ja jesam tapacirana pa mi i nije ladno toliko, ali i vreme nas je posluzilo!!!! Samo je zaa Djurdjevdan padala kisa a ostali danoi su bili uglavnom topli( do 10stepeni) i suncani!!!!!!!:super:
Don je dobio masu (ali misicnu):grin:, primetila sam da su mu se i grudi malo produbile ili kakogod se kaze a kako i ne bi tamo je jeo svoju hranu + jagnjetinu:grin: i skoro sve koske je sredio!!!!!!!!!!!!!( I njemu se Djurdjevdan racuna kao slava)Hehe uzivalo je prase!!!!! Trcao je uzduz i popreko onih livada i skoro sva jezera je overio!!!! Jurio krave , a i one njega...... Lajao na sve sto se micalo u sumi, a par puta je nanjusio i vukove pa se stekovao u kuci bez zelje za izlaskom( hehehe moj veliki pas cuvar):think::think:

kakav post...........bash si me swatko nasmijala,
a posebno ova zadnja recenica!:super::rotf:(podebljao sam je;))............
a smije li da se kupa u tako lednoj vodi?......mislim njemu nije zima je li tako?:rolleyes:
a don se posteno najeo za djurdjevdan!:mrgreen:

Uf bre vas dve(Donamileva i M mom) u gadne babe rastete!!!! Ja jesam tapacirana pa mi i nije ladno toliko, ali i vreme nas je posluzilo!!!! Samo je zaa Djurdjevdan padala kisa a ostali danoi su bili uglavnom topli( do 10stepeni) i suncani!!!!!!!

Moze bit, ali nema nista lepse od + 40 u hadu

Prijatelji labradora :D,
potrebno mi je vase iskustvo. Naime, imam labradora starog 6 meseci i hteo bih da znam koju kolicinu obroka da mu dajem, koje vitamine, koliko treba da je tezak itd. Da li negde postoje tabele-parametri za pracenje prosecnog rasta, tezine, ishrane... Molim uputite mene neupucenog . Postoji i nesto sto me zabrinjava:think: a to je sto HEKTOR cesto stuca a ono nije vezano za obroke! Desava mu se da stuca iz "nevezuse", u toku dana, dok dremucka, nocu dok spava... Molim vas za savet ili objasnjenje.
Evo par poslednjih fotografija pa molim poznavaoce da prokomentarisu izgled moje kuce.
dsc01212ag7.jpg

f_DSC01254m_60020b6.jpg

f_DSC01235m_d1346a6.jpg

f_DSC01245m_b4c0f28.jpg

Uf bre vas dve(Donamileva i M mom) u gadne babe rastete!!!! Ja jesam tapacirana pa mi i nije ladno toliko, ali i vreme nas je posluzilo!!!! Samo je zaa Djurdjevdan padala kisa a ostali danoi su bili uglavnom topli( do 10stepeni) i suncani!!!!!!!

Moze bit, ali nema nista lepse od + 40 u hadu

...i hladna lubenica i rečica za kupanje... Samo me j... bolest, ne smem na vrućinu inače odoh pravo u bolnicu. Zato sad moram da smislim način da se prešaltam na proleće i jesen, mada sam letnji tip.

Ria, dušo, znaš da sam i ja tapacirana otprilike koliko i ti ali posle cele zime terora koji sam ja prošla u veterinarskoj stanici, kad te svaka brazdica celulita boli od promrzlosti, prosto mi se ne mili da vidim sneg ni na razglednici. Ali najbitnije da ste se vi svi lepo proveli i da si okačila sličice i klipić da vidimo koliki je Doda. :super:

Prijatelji labradora :D,
potrebno mi je vase iskustvo. Naime, imam labradora starog 6 meseci i hteo bih da znam koju kolicinu obroka da mu dajem, koje vitamine, koliko treba da je tezak itd. Da li negde postoje tabele-parametri za pracenje prosecnog rasta, tezine, ishrane... Molim uputite mene neupucenog . Postoji i nesto sto me zabrinjava:think: a to je sto HEKTOR cesto stuca a ono nije vezano za obroke! Desava mu se da stuca iz "nevezuse", u toku dana, dok dremucka, nocu dok spava... Molim vas za savet ili objasnjenje.
Evo par poslednjih fotografija pa molim poznavaoce da prokomentarisu izgled moje kuce.

Pazi Aristofance, Prvo Dobrodosao, A Drugo ima toliko saveta na ovih 100-tinjak strana, i kad bi mogao samo malo da prelistas sve bi nasao!!!!Hrana ( kolicina zavisi od vrste hrane koju koristis, a i vitamoini, masa nas daje ili je davala kafortan,u principu nikakve tabele ne postoje da mogu realno da se primene!!!!!!! Meni H sasvim pristojno izgleda, mozda je malo mrsav, ali sa njihovim apetitom to je lako nadoknadivo!!!!

Pozz i Dobrodosao jos jednom!!!!:super:

Back