E, da, hvala na odgovorima na moju dilemu, zenka ili muzjak, ali gnjavicu vas ja jos kad dodje vreme. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stex, jel si mogao manji avatar da stavis? hehhe
Baron je jedna lutkica![]()
AST-ovi su simpaticni, ali ja sam ipak za retrivere. Smatram da ta rasa nije za mene.
![]()
ima li sta lepse od ovoga
stex baron ti je presladak, znam da je to lako reci, psa je lako drzati u stanu, i ja se slazem sa tim, ali mom tati su njegovi prijatelji izbubali glavu nekim gubstima kako labradori i zlatni retriveri ledu parket, jedu namjestaj, grickaju kablove od televizora.........
i sad on nece da mi kupi psa, jeste da ja vishe volim retrivere, ali bih bio zadovoljan labom.
bash steta sto nece da mi ga kupi, moram nesto da smislim sto bi mu razbilo glavu, i promijenilo utisak o psima
da vas pitam, posto se sigurno razumijete u labove (i u druge pse), zasto neki ljudi stavljaju marame oko vrata svog psa, sta to znaci, i gdje se ona kupuje, da li u pet shopovima ili su to obicne marame? evo primjera
Ovo na slici je cokoladni labrador, a ta stara tema je bila o decku koji nije mogao odluciti da li zeli da kupi labradora ili AST-a (Americkog Stafordskog Terijera). Nadam se da sam malo razjasnila![]()
cist estetski motiv.obicna marama koju presavijes i zavezes psu![]()