Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@Voja,
Hehe bar neces morati da kupujes konjica, onog na ljuljanje, imace Magdalena Wetu......
Hehe!!! Dok sam imala Butcha(Lab) SVI klinci iz porodice su ga obozavali jer im je sve dozvoljavao!!!!Kapiram da ni Weta nece biti drugacija!!!!!
@Dana
I bre Dano, pocela si da me zabrinjavas sa tim lokacijama(ispod avatara)!!!!!
Jel dotle doslo!!!!!

Svasta covek propusti kad ode ranije na spavanje! Tako sam se raznezila kad sam videla fotku, prosto covek ne moze da poveruje kad pogleda svoju kobiletinu da je i ona nekad bila takva mrvica! Kako to samo proleti! A Veta ce biti dadilja za pozeleti, sto rece neko, vidi joj se po pogledu. Kuje to znaju. Moja doktorka je imala rotvajlerku koja je samo nju pustala blizu kreveca kad je njena Ivana bila beba.

@Bea:Zavisi samo od proizvodjaca granula, onima u pet sopu nije u interesu da gube musterije zbog gluposti i sitnica. Mozes za sledeci put da se dogovoris da ti ostave neraspakovan dzak, svakako imas zderacki kapacitet za ljubimca, SVI iz VIII FCI su takvi. Pa oceni kad vidis granule sledeci put. A imas i temu Ishrana, mozda nadjes jos neki koristan savet.

Hvala puno na preporukama za odgajivacnice necu vam to nikada zaboiraviti:-)

Nego jel cuo neko nesto za odgajivacnicu iz Bogojeva,ako jeste imate neki link ili telerfon?
Tu mi je odgajivacnicu preporucio jedan odgajivac iz Osjeka!Pa ako nesto znate...Hvala vi!!!

"SIMONIS"- Simo Mamula-Jakovo
www.simonis.co.yu
"DADDEMMA"-Dabic Dejan -Apatin
www.labrador-kennel.com
"SOUTHERN STAR"-Petkovic Bojana i Cvetkovic Milan
www.southernstar-labradors.com
"THE HOUSE OF MASTER RIVER"-Zoran Mijajilovic i Teodorovic Ranka-Vodice
www.master-river.com
"EXTRA LABRADORS"-Petronijevic Ivana i Vlada-Beograd
www.extra-labradors.co.yu
"RETRIEVERS OF RIVER STREET"-Zlatko Demeter i Marta Sarkezi-Stara Pazova
www.retrievers-yu.com
"MALEVILLE"-Davor Mus-Beograd
www.malevillelab.com
"DANUBIAN BLUES" -Goran Radojcic-Dalj
http://free-os.t-com.hr/dunavska/
"BALKANIKA RETRIVERS"- Dusko Jovanovic-Beograd
www.balkanikaretrivers.com

"ODGAJIVACNICA BUBICA"- Ivana Radojkovic
http://odgajivacnica-bubica.blogspot.com

"FROM THE BLIND MAN STRITE"-Nevena Jozic-Pancevo

" ZORGILIS"-Dragisa i Zoran-Leskovac
http://www.zorgilis.co.yu
"Lewis Rim"-ILIJA RESTAK, Borca

"Black Maresko"-Marko Markovic, Jagodina

"Black Beauty LABRADORS", Tanja Milutinović -Jagodina

Ehej, ja tek sad vidim sta je Ria pisala ispred, i zemo 2000 takodje!
Ria hvala puno na onako lepom komentaru koju sam tek sad primetila :)
Ja se koncentrisala na odgovor za nasledjivanje cokoladne boje, i nista nisam od ovoga videla.
Da nije dodavano kasnije? Ili godine nemilosrdno rade svoje :-)
Zemo, mi ocekujemo pocetkom marta cokoladne i crne malisane, imas link na nas sajt, ukoliko imas neka dodatna pitanja slobodno se javi na moj mail.
Pozdrav!

Jao, kul. :) Bash me zanima, da li psi znaju da je to bebche nesto sto je malo, prema cemu treba biti pazljiv, voditi racuna i to? Sigurno imaju neke takve informacije na osnovu bebeceg mirisa... :) Pa, pogledaj samo Wettin pogled... :)
Znaju. I to mnogo više nego što mi i pretpostavljamo.
Inače, i moja mama ne koristi Internet... na svu sreću! ;):D

Back