Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
veliki pozdrav svima :)
posto vidim da ste svi ovde i vise nego dobro upuceni kad su ove slatke, ma najsladje kuce u pitanju, pitala bih vas nesto. koliko je "pametno" cuvati ovakvu kucu u stanu??? ja zivim sama i vise do svega bih volela da mi ovakvo slatko stvorenjce pravi drustvo :) zivim sama jer studiram ovde u bg-u, a inace sam iz jagodine.....tamo mi je mama i imamo kucu sa jaaaako malim dvoristem....ali imamo u planu preseljenje (za nekih godinu-dve...) u neku kucu sa dosta vecim dvoristem. da li bi bilo u redu da ga ja cuvam za to vreme ovde u stanu, a posle kad boze zdravlja zavrsim fax, da ga preselim tamo??? da li su ove kuce mozda osetljive da promenu mesta boravka???
pitacu vas mozda jos nesto ako se setim......
svaki dodatni savet mi je dobrodosao :)
unapred hvala na odgovorima i nadam se da cu se prikljuciti vasoj veseloj druzini ovde na forumu :)

Pozdrav Cat!
Veliki broj valsnika labradora sa ovog foruma drzi pse u stanu i nema nikakve probleme sa tim. Jedine obaveze su ti da ih vodis nekoliko puta dnevno u setnju, a da zivis u kuci samo bi im otvorila ulazna vrata :)
Promena mesta boravka nema nekog posebno velikog uticaja na razvoj psa koliko recimo ima promena vlasnika. Ja te podrzavam u tome ! :)

veliki pozdrav svima :)
posto vidim da ste svi ovde i vise nego dobro upuceni kad su ove slatke, ma najsladje kuce u pitanju, pitala bih vas nesto. koliko je "pametno" cuvati ovakvu kucu u stanu??? ja zivim sama i vise do svega bih volela da mi ovakvo slatko stvorenjce pravi drustvo :) zivim sama jer studiram ovde u bg-u, a inace sam iz jagodine.....tamo mi je mama i imamo kucu sa jaaaako malim dvoristem....ali imamo u planu preseljenje (za nekih godinu-dve...) u neku kucu sa dosta vecim dvoristem. da li bi bilo u redu da ga ja cuvam za to vreme ovde u stanu, a posle kad boze zdravlja zavrsim fax, da ga preselim tamo??? da li su ove kuce mozda osetljive da promenu mesta boravka???
pitacu vas mozda jos nesto ako se setim......
svaki dodatni savet mi je dobrodosao :)
unapred hvala na odgovorima i nadam se da cu se prikljuciti vasoj veseloj druzini ovde na forumu :)
Ja drzim Asku u stanu i nije nikakav problem,ona je sama naucila gde se sta radi i sad mi sama donosi povodac kad hoce napolje, a kad sam na faxu i nikog nema kuci ona ide na terasu na novine :)
Inace i ja planiram preseljenje u kucu na prolece i imao sam psa sa kojim sam se selio dosta puta u kuce i u stanove i veruj mi na rec nije problem njima to :)

Ja drzim Asku u stanu i nije nikakav problem,ona je sama naucila gde se sta radi i sad mi sama donosi povodac kad hoce napolje, a kad sam na faxu i nikog nema kuci ona ide na terasu na novine :)
Inace i ja planiram preseljenje u kucu na prolece i imao sam psa sa kojim sam se selio dosta puta u kuce i u stanove i veruj mi na rec nije problem njima to :)

uh! postoji jedan problemcic :( zivim u prizemlju i NIKAKO ne bih smela da ostavim otvorena vrata od terase dok sam na faxu, a jadnoj kuci bi to mozda smetalo :(
koliko puta dnevno je setas? jel ti pravi lom po kuci? :D

Tri puta,ali nije problem ona trpi kad zatvorim terasu,samo je nauci da je vodis napolje
Inace iako ima jos ukucana ja je jedini setam a sam sam po ceo dan na faxu pa to njoj ne smeta.Samo ako ti mozes da izdrzis da je setas tri puta na dan.
Kad se probudi i posle jela oni najcesce idu u WC.
Ona je za ovih sedam meseci koliko je kod mene (ona ima 9 meseci) samo izgrizla jednu jedinu klompu i nista vise,odlicna je.Fora je da je izmoris u setnji ili igri i onda je ona mirna kad je sama u stanu :)
Nadam se da sam od pomoci,pitaj ovde ima dosta ljudi koji se razumeju u labove :)

Dobro dosla cat,ja imam 3 psa u stanu, 2 labradora i mopsa,i nama je uvek ludo i zabavno:)
Bice ti malo tesko na pocetku dok malisa/mala ne nauci da obavlja nuzdu napolju a posle je samo uzivancija.
Pazi od koga ces kupiti psa!!!Mi sa foruma te uvek mozemo uputiti ka pravom odgaivacu i dobrom leglu!!

Ehej, evo i nas!!!!! Imamo mesec dana i sve vas puno puno pozdravljamo!!!!!

Prvorodjeni decko...

Picture017-1.jpg

Picture070-1.jpg

drugorodjeni decko...
Picture020-1-1.jpg

Picture026-1-1.jpg

Picture022-1-1.jpg

trecerodjeni decko
Picture101-1.jpg

Picture083-1-1.jpg

i rodjen kao no4!
Picture047-1-1.jpg

Picture048-2-1.jpg

Picture059-1.jpg

E da, imena :-)
Stigli su nam pedigrei, i evo imena. Naravno, kao sto sam obecala, jedno ime je dala kuma Mina.
Ostala su moja insipiracija.
:-)

Southern Star Emergency Stop
Southern Star Enroll and Enjoy
Southern Star Echo
Southern Star Endless Dream

hvala puno na ovako lepim komentarima :-)
milli zao mi je, ali bice jos legala Boze zdravlje! Dobrodosla si kod nas na prolece! :-)
Fani ce zimus biti parena sa Ebonijem..ja cu postavljati slike mojih musketara kako budu rasli da im se radujemo zajedno! :-)

Evo mi da se samo javnemo da nas ne zaboravite......
Juce smo napunili 10 nedelja i imamo celih 9 kg.I dalje deluje neuhranjeno!HAHA prase malo!!!
Danas nam je revakcina .
Stigli nam papiri konacno i uskoro cemo vam ih prezentovati, kao i poneku novu slickicu!
Pozdrav

Evo nekih "jos vrucih" slickica od veceras!
Na drugoj sam uhvacen na delu!!!!!:shock::shock::shock:
Zamalo pa i mi da kao BIG BEAR kupujemo nov namestaj jer je nekima bio ukusan!!!!!!:lol::lol:

Prilozi

• 11102007136.jpg
    11102007136.jpg
    80,6 KB · Pregleda: 19
  • 11102007137.jpg
    11102007137.jpg
    85,3 KB · Pregleda: 20
  • 11102007140.jpg
    11102007140.jpg
    57,2 KB · Pregleda: 20

Back