_cat_
Početnik
- Poruka
- 33
veliki pozdrav svima 
posto vidim da ste svi ovde i vise nego dobro upuceni kad su ove slatke, ma najsladje kuce u pitanju, pitala bih vas nesto. koliko je "pametno" cuvati ovakvu kucu u stanu??? ja zivim sama i vise do svega bih volela da mi ovakvo slatko stvorenjce pravi drustvo
zivim sama jer studiram ovde u bg-u, a inace sam iz jagodine.....tamo mi je mama i imamo kucu sa jaaaako malim dvoristem....ali imamo u planu preseljenje (za nekih godinu-dve...) u neku kucu sa dosta vecim dvoristem. da li bi bilo u redu da ga ja cuvam za to vreme ovde u stanu, a posle kad boze zdravlja zavrsim fax, da ga preselim tamo??? da li su ove kuce mozda osetljive da promenu mesta boravka???
pitacu vas mozda jos nesto ako se setim......
svaki dodatni savet mi je dobrodosao
unapred hvala na odgovorima i nadam se da cu se prikljuciti vasoj veseloj druzini ovde na forumu

posto vidim da ste svi ovde i vise nego dobro upuceni kad su ove slatke, ma najsladje kuce u pitanju, pitala bih vas nesto. koliko je "pametno" cuvati ovakvu kucu u stanu??? ja zivim sama i vise do svega bih volela da mi ovakvo slatko stvorenjce pravi drustvo

pitacu vas mozda jos nesto ako se setim......
svaki dodatni savet mi je dobrodosao

unapred hvala na odgovorima i nadam se da cu se prikljuciti vasoj veseloj druzini ovde na forumu