Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znam da je ova tema vec bila,ali kako stvarno nemam vremena da trazim molim vas da mi odgovorite...Obi ima malo problema sa stomakom,pa bih mu uz granuldavala i kuvanu hranu(jedan obrok granule,jedan kuvano(pirinac,sragarepa,meso i sl)),pa me zanima koliki treba da bude taj kuvani obrok kolicnski...On je dans napunio 6 meseci...Hvala unapred...

tara623:
Znam da je ova tema vec bila,ali kako stvarno nemam vremena da trazim molim vas da mi odgovorite...Obi ima malo problema sa stomakom,pa bih mu uz granuldavala i kuvanu hranu(jedan obrok granule,jedan kuvano(pirinac,sragarepa,meso i sl)),pa me zanima koliki treba da bude taj kuvani obrok kolicnski...On je dans napunio 6 meseci...Hvala unapred...
Ja mog psa hranim sa 3 obroka dnevno, star je 5 meseci, kada mu dajem kuvano dam mu ja mislim nesto manje od 0,5 kg kuvane hrane - napunim mu posudu iz koje jede:)
Nikada nista nije ostalo, a neki kazu da je je malko zgoljav:)
inace dnevno 3X200g granula + 2,5dl jogurta.

1. Mora biti u kuci do 2. nedelje nakon revakcine!
2. Granuliranom i kuvanom hranom 3-4 puta dnevno!!!
3. Moze ali nekome uspe nekome ne!(moj malisa ima 8 nedelja i nismo se makli dalje od pocetka)
Doduse sve je lakse kad krenete napolje, kao sto i sve zavisi kad tj. sa koliko nedelja uzmes psa!
Sve u svemu su nepodnosljivi!!!! Piske kake svuda po kuci, veeeeelika su obaveza, grizu noge,ruke, namestaj...........
ALI JA NE MOGU DA ZIVIM BEZ MOG DONA!!!!!
Crkla bi zbog njega i to je treca najlepsa osoba u mom zivotu!!!!
:D ;) :D ;) :D ;) :D ;) :D ;) :D ;) :D ;) :D ;) :D ;) :D ;) :D ;) :D ;) :D ;) :D ;) :D

Snajka, dobrodosla sa odmora!!!! hehehhee Prelepa Weta kao i uvek!
Nego, ajde da pohvalim tvog "Muza" Astora :)
Danas je na Utakmici retrivera u Jagodini polozio IUO i zvanicno postao (pored titule mladog sampiona koju ima) Sampion drzave!!!!!!

*Mica*:
a kada je ta revakcinacija, koliko su oni tada stari? Meni je ovo prva kuca pa ne znam...
I, da, koliko oni trose mesecno otprilike? Ta hrana koliko kosta i koliko im traje?

Revakcina bar nama " pada"oko 10-11 nedelje!
Za ovo drugo ne znam sta da ti kazem,postoje razliciti proizvodjaci hrane,samim tim i razlicite cene! Onda imas Vakcine koje su izmedju 750 i 1000 din.Ja za Dona koristim Royal canin koji je oko 350din po kg(ako kupujes na kg.A ako kupujes na dzak od 20kg to moze da te izadje oko 4300din! Znaci izadje te oko 220 din\kg.Meni kg traje oko 2 nedelje!
Masa ljudi ubacuje i kuvanu hranu sto je po nekima ok za psa a po nekima nije.........
NE MOZES imati kalkulaciju! U principu koliko zivaca i doslednosti toliko i love ti treba za uzgoj jedne zdrave kuce! A TO JE PUNO! Plus su labovi pravi mali prasci !Ako im das dzak pojesce ga! Ne znaju kad im je dosta! BAR OVAJ MOJ! :D :D :D

ria&tuborg:
Koliko kg bi trebao da ima Lab od 8 nedelja?????????
Bar otprilike??????
Moj ima oko 3,7kg
Jel to malo????

Moji su 8. nedelji bili teski u proseku 5 kila, mada (po mom misljenju),
to ne mora nista da znaci..e ako je tacan podatak ovaj sto je Bojana navela, onda je to vec velika razlika....moji su u tom uzrastu klopali za medalju, ali su bili od 4900 (najsitnije) do 5500g (najkrupnije)....

"malcice" slika i od nas...sad smo vec veliki decaci, umemo da se igramo, grickamo i caskamo.
sve vas pozdravljamo!
Picture006-1.jpg

Picture001-2-1.jpg

Picture018-1.jpg

Picture021-1-1.jpg

Picture028-1-1.jpg

Picture022-1.jpg

Picture056-1.jpg

Picture053-1-1.jpg

Picture064-1.jpg

Picture065-1.jpg

Picture067-2.jpg