Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Opet Obi..Mnogo je sladak i "dobar"...
my.php
[/URL][/IMG]

Jao, kad pomislim da mora na forum da dolazim da gledam Obijeve slike... :(

Star, kad vidim sve te stence pozelim da opet uzmem jos jedno stene! Kad bih imala dvoriste samo bih uzimala nove stence na svakih mesec dana!!! :)

Odlicna izlozba, dobro organizovana. Nas Astor (Dendi) u zestokoj konkurenciji, sa 7 labradora u razredu zrelih osvaja CAC. Alfa, u koju vise niko ne sumnja, u borbi za PRM sa jos 3 labradorke pobedjuje i postaje CHJ (dovoljno govori o njenim kvalitetima to sto je izvedena samo na 4 izlozbe ove godine, o jednoj necu komentarisati, i svuda je imala izuzetnu konkurenciju)! Bio je i belgijanac koji je doveo 4 int.ch. (jedan cokoladni, dva crna i jedan zuti lab), gospodin Mark, sa kojim smo stajali i pricali sve vreme i ciji psi su bili konkurencija Astoru u izboru za BOB. Verujem da je dobio na CACIB-u u Backoj Topoli zbog cega je i dosao. Veceras slede slike!

Hvala :)
Slika nemamo puno, ovo je sve sto smo dobili od drugih ljudi.
Inace, na izlobi je bio prijavljen 21.labrador u katalogu i jos 2 van kataloga.

Alfa u izboru za PRM
alfacar-1.jpg

Alfa u junior BIS-u
cacak1-1.jpg

Astor u izboru za CAC
akisampion-1.jpg

Zavrsetak izbora za CAC
P1180011-1.jpg

Belgijanac
INT CH Thibault Des Sarts De Percival
cacak3-1.jpg

Izlozba se odrzavala na gradskim bazenima
Dok cekamo upisivanje ocena :)
P1180050-1.jpg

P1180051-1.jpg

Jedva cekam da ovaj malisha poraste iako sam svesna da je sad ustvari najsladji,kao i da ce taj period brzo proci .Mislim da ce biti jako lep kad odraste!!! Bar se nadam, ali mi ga vec obozavamo pa sad i da se pretvori u Macku nema veze!!!

Back