I ja sam stavila Obiju one veceri frontline, ali smo juce bili na strandu i tamo se igrao, mada je bila suva trava. Na strandu je super, ima dosta pasa, tu bi bilo lepo da dolazis kad Leo prodje skroz karantin. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala puno na odgovoru.Jacob:Najbolje da ga odvedes kod veterinara,da ga on pregleda.
Sa 10 god. on je vec "stariji gospodin" tako da je normalno da se teze krece nego pre,vidi sa vetom oko ishrane stariji psi bi trebalo da imaju posebnu ishranu zbog kostiju.
Dana2503:Pozdrav!
Evo linka sa slikama Obija i Bastijevog Lea u prvoj igri. Posto se Basti ne hvali Leom, uradicu to ja. Mnooogo je sladak! I mnogo je pametan. Odaziva se na ime odmah, (dok mene moj Obi ne primecuje), zna i da sedne, ne skace na ljude, ma, pametnica mala.Obi se izmorio dok smo mi stigli do mesta, ali je u pocetku jurio Lea, medjutim, nije mogao vise, pa je Leo iskoristio priliku i "maltretirao" ga...
http://flickr.com/photos/7747249@N08/sets/72157600505359778/detail/
I zet nije za bacanjeAstorela:Aska je kao secer! Posebno mi se dopada njena nijansa zute. Snajka je prelepa!![]()
Alergija na buve,Aska je to imala,vet nam je rekao da mazemo jod i mast koju nam je dao.CRNIKOTAO:JA IMAM LABRADORA RETRIVERA KOJI IMA 7 MJESECI I U POSLEDNJE VREME PRIMETILA SAM DA SE VEOMA PUNO CESE ISPOD VRATA TO JEST SVUGDE SE CESE I POCEO JE NENORMALNO DA GUBI DLAKU CAK JE DOSTA IZGUBIO NA LEDJIMA DA MU SE VIDI KOZA.ISHRANA MU JE RAZNOVRSNA I HRANI SE LIJEPO I NE GUBI NA TEZINI.INTERESUJE ME JER ZNA NEKO U CEMU JE STVAR I DA LI MU FALE NEKI VITAMINI ........OCEKUJEM ODGOVOR