Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav.

Mojoj lepsoj polovini se jako svidjaju labradori i hteo bih da je obradujem sa jednim :lol:

Posto ne znam nista o toj temi, molim za malu pomoc, koliko otprilike kostaju stenci i ako neko moze da me uputi na nekog u Beogradu ....

Pas nece biti za izlozbu, vec za druzenje :-) ....znaci ne mora da bude od nekih poznatih roditelja

Nema na cemu :)

Evo njihove fotografije od nedelje
stenci-1.jpg

sada su vec progledali

извињавам се што се јављам се са закашњењем.Пас се зове РЕХ и 26.пуни 5месеца.За сада је ОК. Него, интересује ме како бих требао да му дајем таблете за глисте и до колико месеци,пошто вет. каже да неби требало да им се даје сваког месеца, обично им се даје пред вакцину .Пошто би он требао да прими са годину да ли би требало да му дајем умеђувремену ?

Mina mislim da je to Aliot Bull, mada nisam sigurna sa slike :) Malisani su prelepi, nekoliko njih su isti Astor, ne mislim samo na boju nego i izraz, oci...jako dobra i lepa stenad, najiskrenije

Isti Astor vidi
Picture_178-1.jpg

Picture_183-1.jpg

Djosko, tablete za ciscenje mu dajes pred vakcinaciju protiv besnila, ne svakog meseca. Vakcinises ga negde npr. oko 10. meseca, mada mozes i ranije.

Хвала Асторела на савету.Јутрос му је њуска била отечена ,незнам због чега? Сада му је мало спласнула. Јуче сам га попрскао спрејом за крпеље па да га то није иритирало?

Danas CAC Kragujevac , smejurija o kojoj cu pisati u temi izlozbe, a ovde ne bih da prljam topik necim drugim, osim uspehom mojih pasa :)

Astor (Dendi) R.CAC
kg5.jpg

kg6.jpg

kg7.jpg

kg8.jpg

I blazen medju zenama :)
Pozdrav Jacobu (buducem prijatelju), danas smo se upoznali i njegovoj Aski koja je predivna! Zao mi je, nismo se pozdravili u odlasku :sad:

Pozdrav i drustvu iz Beograda sa Bajkom!

kg3.jpg

kg2.jpg

Eh, mali je dobro, lud je nacisto, sutra idemo na re-vakcinu.
Ma, mislim da sam ga jako razmazila, nesto sigurno nisam radila kako treba, ne mogu da spavam od njega, budi me od 5 ujutru, pravi haos, jos uvek vrsi nuzdu svuda po stanu, a sve sam probala, i sad mi jedino ostaje da se nadam da ce se sve srediti kad krenemo napolje. Valjda ce se izludeti sa drugim psima, pa ce u stanu samo odmarati i spavati. :(
A, izgrizao mi je kabl kojim prenosim slike sa aparata na komp, tako da evo jedne starije slike, a kad kupim kabl, bice i novih. ;)
Poz!
img1442na6.jpg

Kao secer je! :)
Jos je mali, smirice se, ali treba vremena. Pominjala sam jednom, bolje da sam dala mojim psima 1000eura da pocepaju nego sto su mi unistili gomili stvari i demolirali kucu i bastu :) Vremenom im covek sve oprosti ako ih zaista voli.

Astorela:
Mozda ga je nesto ujelo? Najbolje je da ga odvedes kod veterinara ako se otok ne povuce.
Јесте ,пре три дана га је шчепала оса,могуће да је од тога,мада сам синоћ приметио да му је кожа била црвена па сам га окупао и јутрос му је било боље.Нема да се више чеше и лепше ми изгледа и длака му је другачија,као раније.Иначе јутрос смо нашли друштво,женка златног ретривера,два дана млађа.Мало има незгодну нарав,режи и лаје на њега.Да ли је то нормално за скоро исту расу различитог пола?И када бих могао да га чипујем.Да ли је боље то или да га тетовиарам .

E dano moja Aska je vrsila nuzdu gde stigne, a onda je samo odjednom pocela sama da donosi povodac kad hoce napolje.Fora je da kad izadjete u setnju i on napravi "nesto" napolju od toga napravis festu,mazi ga.grli,daj mu neku poslasticu, a kad u radi u stanu izgrdi ga(nemoj ga tuci,kontraproduktivno je,Aska se ispiski meni na nogu kad je naljutim) :D
Astorela i meni je zao sto se nismo pozdravili ali bice prilika,ja sam otrcao do centralnog ringa da vidim kraj cirkusa,bas sam se slatko ismejao :-D
Astor i Alpha su me odusevili,videcemo se na drugim izlozbama ides na neku sad?

Videcemo se naravno, ostavicu ti broj telefona, pa se javi kad dolazis u Sv :)
Aska je pravi slatkis prelepe bez boje i mnogo mi se dopala.
Sledeceg vikenda idemo za Cacak tako da necu ici na CAC Mladenovac, ali javicu ti na vreme gde cemo dalje.
Video si onaj cirkus? hehehehe Postavicu post i ovde o izlozbi, bruka.

Ako ima neko iz Novog Sada, mozda i okoline, sad mi je rekao veterinar, u toku je akcija besplatnog vakcinisanja protiv besnila i besplatno cipovanje! Tj. pocece za 2-3 nedelje. Ali, raspitajte se.
Mozda ovo nije mesto za ovu poruku, nisam htela da otvaram novu temu, a vi premestite ako treba negde drugde!
Poz! ;)

Back