Dusanko dobro razmisli kod koga ces uzmeti stene,pa evo Jelenin Astor ce uskoro postati otac,ali moraces vecu sumu novca da izdvojis,a ja ti to i predlazem pas ti je za ceo zivot, gde ima 100e tu ima i 300e
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slabo znasDUSANKO:Mina, koliko ja znam pas moze da zivi oko 12 godina,ja imam 27 i planiram bar jos toliko da zivim.ne daj boze da mi je za ceo zivot ako ga sad nabavim!!!
Samo jedno pitanje.....KAKO? jel mogu da dobijem recept? :shock:Minaa011:A pas naseg veterinara-Zokija je ziveo famoznih 24god!
micaigoxy:Samo jedno pitanje.....KAKO? jel mogu da dobijem recept? :shock:![]()
![]()
Znaci ima vise boja.Raportiraj cim stignesAstorela:Evo, iz prve ruke vest.
Wetta se upravo steni i javicu vam se kasnije. Vojkanu ostavljam da vas obavesti o BOJAMAmada ih i ja znam.
hehehehe ma znam...odrasla sam uz kuce,mace i druge malishane...pitala sam onako iz zezanja....mada sam iznenadjena za te 24 godine....prijatno iznenadjenaMackic:Tu je jedini recept - geni. Drugo jedino sto mozes da uradis je da zivot svom psu ucinis lepsim nego sebi svoj. Znaci najbolja ishrana, idealna kolicina aktivnosti, da ne bude nikada nesto ozbiljnije bolestan (i tu spada da ga nikad ne ujede zarazen krpelj, da se nikad ne otruje ni malkice), i da ima svu ljubav od tebe i tvoje porodice. I cak ako sve to ispunis zivot mozes da mu produzis najvise 4-5 godina.
Mada ipak geni igraju tu najvazniju ulogu. Kao i kod ljudi uostalom...