Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
micaigoxy:
Samo jedno pitanje.....KAKO? jel mogu da dobijem recept? :shock: :lol: :lol:

Tu je jedini recept - geni. Drugo jedino sto mozes da uradis je da zivot svom psu ucinis lepsim nego sebi svoj. Znaci najbolja ishrana, idealna kolicina aktivnosti, da ne bude nikada nesto ozbiljnije bolestan (i tu spada da ga nikad ne ujede zarazen krpelj, da se nikad ne otruje ni malkice), i da ima svu ljubav od tebe i tvoje porodice. I cak ako sve to ispunis zivot mozes da mu produzis najvise 4-5 godina.
Mada ipak geni igraju tu najvazniju ulogu. Kao i kod ljudi uostalom...

Zenkica je bila,mesanac ,najveca je ironija sto mu je majka cije je i kuce bilo preminula pre pas a pas tek posle nekoliko godina,sa tih 24 izgledala je kao da ima nekih 12god,pas cudo!
Nema recepta,to je samo sreca :D Evo moj Ben ima vec 10god a izgleda kao da ima 5god max :D

Evo...pocelo je oko 12 h....za sad imamo dve zute devojcice, jednu crnu i dva zuta decaka....ne znam hoce li biti jos koje....klinci su lepota ziva,
postavljam slike cim dopunim aparat
Pozdrav svima i hvala na brizi

Mackic:
Tu je jedini recept - geni. Drugo jedino sto mozes da uradis je da zivot svom psu ucinis lepsim nego sebi svoj. Znaci najbolja ishrana, idealna kolicina aktivnosti, da ne bude nikada nesto ozbiljnije bolestan (i tu spada da ga nikad ne ujede zarazen krpelj, da se nikad ne otruje ni malkice), i da ima svu ljubav od tebe i tvoje porodice. I cak ako sve to ispunis zivot mozes da mu produzis najvise 4-5 godina.
Mada ipak geni igraju tu najvazniju ulogu. Kao i kod ljudi uostalom...
hehehehe ma znam...odrasla sam uz kuce,mace i druge malishane...pitala sam onako iz zezanja....mada sam iznenadjena za te 24 godine....prijatno iznenadjena

Back