Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo slika! :D
Sada cu ga voditi kod veterinara! ;)

33602530na8.jpg

10512333hv8.jpg

93178858sc2.jpg

Eto, posle malo truda i angazovanja, uspeli smo da nadjemo naseg malog lepotana.
Hvala onima koji su se javili...

Malisan je star 2.5 meseca i zuckaste je boje. Koliko je lep ne treba da opisujem, Vi to vec znate...

Sada predstoji period odrastanja u kome moramo dobro da se brinemo o kuci.
Malo me brine aklimatizacija na drugaciju sredinu, nadam se da ce biti dobro.
Idem da konsultujem veterinara.

Pozdrav svima

Phillipe drago mi je sto ste nasli stene,nadam se da smo pomogli.
Gde ste ga na kraju uzeli?
Evo jedan savet ako cvili nocu,nece da zaspe,uzmite plisanu igracku i u nju stavite sat,tako ce misliti da spava sa mamom,jer kao sat radi on misli da su otkucaji srca,kod nas je to upalilo!
Srecno sa malisom,i cekamo slike!
Pozdrav

Astorela hvala za slike.:) Da li mi mozes napisati adresu od coveka iz Apatina u vezi cokoladnog steneta? Posto moj cale bi hteo da uzme dve zenka, crnu i cokoladnu zenkicu. Moja kuca je danas pojela punu serpicu pasulja i hleda koja je bila namenjena jazavicarima. Da li moze imati nekih problema zbog toga?:(

Bas je meden,Anja!:))
A zasto ste morali da vratite malog vucijaka??

Emile nikako pasulj!!!Moze da mu se naduje stomak i da ga tesko vari!
Krompir,pasulj,grasak,pecurke,zacinjeno,luk,boranija to nikako,kako ti je uopste palo na pamet da dajes pasulj?!?!Covek se naduje od pasulja a kamoli pas.

"DADDEMMA",Dejan Dabic- Apatin mob:.063586686 ,Partizanska 26
Dejan ima zute i crne stence,braon mislim da ne,
Ako Vam nije hitno Bojana iz Nisha,"SOUTHERN STAR" odg.ce imati odlicno leglo gde ce biti crnih i braon stenaca, 064/ 125 1913,Jovana Ristića 30-Nish.
www.southernstar-labradors.com
Pozdrav.

Dejan Dabic je imao cokoladno stene, ali ga je verovatno prodao, nazovi pa proveri. Bojana ce imati, ali ne znam tacno kada. Ako saznam, javicu ti. Mozda cu biti dosadna, ali za nedelju dana treba da se osteni Weta, pa razgovaraj sa Vojkanom (on je ovde na forumu). Sigurno ce imati crnih i zutih, a ocekuje i cokoladno stene. Za malo manje od dva meseca opet ocekujem leglo crnih i zutih, pa se javite.

Minaa011:
Bas je meden,Anja!:))
A zasto ste morali da vratite malog vucijaka??

Emile nikako pasulj!!!Moze da mu se naduje stomak i da ga tesko vari!
Krompir,pasulj,grasak,pecurke,zacinjeno,luk,boranija to nikako,kako ti je uopste palo na pamet da dajes pasulj?!?!Covek se naduje od pasulja a kamoli pas.

"DADDEMMA",Dejan Dabic- Apatin mob:.063586686 ,Partizanska 26
Dejan ima zute i crne stence,braon mislim da ne,
Ako Vam nije hitno Bojana iz Nisha,"SOUTHERN STAR" odg.ce imati odlicno leglo gde ce biti crnih i braon stenaca, 064/ 125 1913,Jovana Ristića 30-Nish.
www.southernstar-labradors.com
Pozdrav.

Mina pogresno si procitala,ta hrana nije bila njemu namenjena nego za druga dva psa. On iskljucivo dobija granuliranu hranu Friski junior i Pedigre junior. Pustio sam ga iz boksa da trckara po dvoristu,ali sam zaboravio da sklonim ciniju sa hranom od druga dva spa koja imam kod kuce. Hvala bogu nema nikakvih problema sa kucom,sve je uredu.:)

Back