Pozdrav svima...

Sutra mi donose malog muzjaka, cokoladnog labradora, mislim da ima oko 2 meseca...

Ako niste procitali moju poruku od prekjuce, evo ukratko: zvala sam oglas, cena im je bila 60 evra, sa papirima 80-90 evra, 2 crna muzjaka, jedna belo-zuta zenka i jedan cokoladni muzjak, (bar tako prodavac kaze), ja sam se pitala zbog cega su tako jeftini, ali nisam bila u mogucnosti da odem da ih vidim, pa sam pitala coveka koji ih prodaje u nadi da ce mi iskreno odgovoriti, i on je rekao da ga svi pitaju sto su tako jeftini, ali kaze, to je zbog toga jer njemu nije to toliko bitno, bitno mu je da ih udomi, ne bavi se time i smatra da je to sasvom dovoljno za jednog psa... :? I, ja sam onda rekla svoju konacnu odluku, odabrala sam cokoladnog, ali on je bio malo skuplji, 70 evra... :?, sutra ujutru ce mi ga doneti...

E, sada, moja situacija, zivim sama i radim, od 9-16h, ali cu dolaziti oko 13h da ga obidjem, sto predpostavljam nece biti problem kad odraste... Ipak, za sutra mi je bas frka, jer donecu ga u stan negde oko 8 ujutru, a vec oko 9 moram da idem, pa se razmisljam da dam kljuc nekim komsikama, koje ne poznajem, (u stanu sam tek 2 meseca), da ga obidju na svakih sat vremena...
Ili, je bolje da ostane sam, da se malo isplace, a onda da se navikne, jer mozda ce biti samo gore ako one dolaze na po 5 minuta, obraduju ga i opet ostave?
Plus, sto, ponavljam, te devojke jedva i poznajem.

U svakom slucaju, posto mi je to prvi pas, a dosta ste mi pomogli u ovoj temi, nadam se da cu moci i dalje da racunam na vas, jer ce mi sigurno trebati dosta saveta!

Hvala!