Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo ovako moj Hektor spava,obavezno pored pećke i na njegovoj fotelji koju obožava od malih nogu,sada je malo prerastso ali njemu to očigledno ne predstavlja problem :D
Da li se labradori razvijaju do dve ili tri godine? Hektor je visok 56 cm i toliko, dugačak i ima skoro dve godine tj. 22 meseca ali mi nekako izgleda mali,i na keju kada šetamo često sretnemo neke labradore koji su ogromni,bas jako krupni...kako to? :)
Mislim da ima dobro poreklo i da nije zbog toga...

Prilozi

• DSC06139.jpg
    DSC06139.jpg
    28,5 KB · Pregleda: 32
  • _Rodovnik 1.jpg
    _Rodovnik 1.jpg
    56,5 KB · Pregleda: 45
ima dobar papir malisa :)
stavi neku sliku dok stoji, ne mora biti stav, ali da je slikano iz njegove visine. mislim da je 56 cm sasvim ok visina i da ne treba da se sekiras, on je mlad jos se razvija i tek ce se rasiriti.
labradori i ne treba da budu ogromni

Evo dodala sam jos par slika,od leta su ali nije se puno promenio od tad :)))
znam da ne bi trebali biti bas krupni ali mi on nekako izgleda sitno,mislim ne smeta to meni samo pitam bzvz :) ,sudija je rekao na izlozbi (koja je prosla katastrofalno :hahaha:) da je super samo bio je nemiran pa ga nije mogao oceniti :)

Prilozi

• DSCN6845.jpg
    DSCN6845.jpg
    81,6 KB · Pregleda: 30
  • DSCN6847.jpg
    DSCN6847.jpg
    39,5 KB · Pregleda: 26
  • DSCN7538.jpg
    DSCN7538.jpg
    44,3 KB · Pregleda: 22
evo da Vam pretstavim dva steneta iz naseg odgoja starost 3,5 meseca
bela zenka WHITE FLOWER FROM WUNDERLAND
crn muzjak WINNER FROM LABRADOR VALLEY

untitled-11-1.jpg

DDDDDDDDDD-1.jpg

DSC_9466-1.jpg

Stenci su iz kombinacije BOY X KENDY -vise o roditeljima i stencima mozete saznatii na nasem sajtu-adresa u nasem potpisu..
p.s. i da dodam stenci su slobodni za preuzimanje

Evo ovako moj Hektor spava,obavezno pored pećke i na njegovoj fotelji koju obožava od malih nogu,sada je malo prerastso ali njemu to očigledno ne predstavlja problem :D
Da li se labradori razvijaju do dve ili tri godine? Hektor je visok 56 cm i toliko, dugačak i ima skoro dve godine tj. 22 meseca ali mi nekako izgleda mali,i na keju kada šetamo često sretnemo neke labradore koji su ogromni,bas jako krupni...kako to? :)
Mislim da ima dobro poreklo i da nije zbog toga...

Moj Alf je iz iste odgajivačnice i ima 2 godine i 6 meseci - nizak jeste, ali nije mali. Mislim da labradori treba da izgledaju manje više tako. Videla sam tvog Hektora u maju na izložbi i jako je lep. Ne opterečuj se tim velikim labradorima na keju - oni su iznad standarda. A sve jedno bitno je da ga ti voliš i da je za tebe najlepši pas. Tvoj Hektor ima živost u sebi i to je ono što osvaja kod njega. Alf je mnogo mirniji. Volela bih da se nekad sretnemo, ali mi retko idemo na kej pošto je izujedan 4 puta za ovaj svoj dosadašnji život - pa izbegavamo mesta gde pušteni psi caruju. Alf je od Amadeusa i Besi (Koneida).- Vodili smo ga u ponedeljak u Beograd na veterinaski fakultet jer vrlo često šepa - kažu da su kukovi i laktovi ok, dijagnoza i prognoza DIJETA ! ima skoro 40 kg ! - samo prosi i jede.:hahaha:

Ovo je nas debeljko Ljubo ...i sami smo imali velikih problema sa ishranom dok nismo naleteli na Belkando iz BewilDog firme ..
sada vise nemamo problema hrana je viisoko kvalitetna nemackog porekla i veoma je ukusna ...Verujte probao sam :)

U svom sastavu ima sve sto je potrebno nasem psu

Gde nabavljaš tu hranu i koja joj je cena ? Alf ima problema sa kilogramima i moramo da pronadjemo neku dobru hranu pa da skine 2-3 kg minimum. Nije to lako, jer kad izadjemo u šetnju on to nadoknadi po ulici - jede sve na šta naleti,

Hvala ti Alf za pohvale za Hektora :)...i ja bi volela da mozemo da se sretnemo jer mislim da bi se njih dvojica bas lepo izigrali :),ja zivim u Petrovaradinu pa smo cesto leti i na oficircu,pa ako budete dolazili vidimo se :) ,i mi ne budemo sami jer leti nam dodje u posetu jedna braon zenka labrador Leda,pa svi zajedno uzivamo na Dunavu :)))...
a za hranu,i Hektor je imao problema,bio je bolestan par dana i povracao je,kad smo ga odveli kod veterinara rekao je da se prejeo :hahaha:,pa je bio 5 dana na dieti,jeo je samo pirinac par puta na dan po malo i uspeo ja da se malo povrati,ali isto jako puno jede :hahaha:
i na slicici su Leda i HEktor,jako se dobro slazu i uvek su zajedno pa cak i spavaju jedno pored drugog :heart: :D

Prilozi

• DSC05626.jpg
    DSC05626.jpg
    39,4 KB · Pregleda: 17

Back