Nina i Bea
Obećava
- Poruka
- 91
Pogresno sam procitala,inace znam o kojim se granulama radi,Bea ih jede i po meni su ok.I cena je odlicna i ona ih jede i super su joj.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da vas nesto pitam verovatno je otome i pricano na forumu ali da ja ne bi listao stare stranice molim za misljenje. moj max ima osam meseci i hranim ga eko pet junior granulama da li je ta hrana dobra i dovoljna za njegov uzrast i do koliko mogu da ga hranim tom hranom kakva su vasa iskustva...
E mi smo bili na izlozbi,ali nije proslo bas najbolje,ne sto se tice ocena jer Hektor je dobio sve pohvale od sudija ali nije mogao da bude ocenjen jer je bio neverovatno nemiran,svi su mu se smejali,vukao je povodac i sve vreme je skakao,nismo mogli da ga umirimo tako da nista od izlozbe). Ako bilo ko ima neke savete kako da ga spremim za sledecu izlozbu neka kaze jer bilo sta bi pomoglo
))???
Bas je slatka. Jel Bea bude u kuci?? Ili sam ja jedina koja dozvoljava da joj pas bude u kuci
,posto Hektor je uvek u kuci,i kad ga pustimo u dvoriste,ako nema nikog napolju on se brzo vrati unutra da ne bi bio sam :
![]()