Nemoj jelena nista da kazes..takvi su forumi....nekada su nezahvalni..:-)
Ja nisma bila na tom seminaru, a ti mi nisi napisala objasnjenje zasto covek tvrdi to sto tvrdi.
Prosto moj mozak ne moze da prihvati neko tvrdju kao apsolutnu istinu, a da ona nije argumetovana, vec je samo necija titula argument i cinejnic ada je on poznat i da je strucan.
Nadam se da me razumes.ti verovatno nemas kada da napises sve sto ej on pricao, i to je u redu.meni ej drago sto si uopste bilo sta napisala, jer je to novi pogled na stvari, i nova inf. koju sam ja zahvaljujuci tebi dobila eto danas :-)
Zapravo verujem da je covek na osnovu istrazivanja to zakljucio, i kada budem u prilici da o tome vise saznam,o njegovom radu, samom israzivanju itd. onda cu doneti definitivan sud o njegovom radu i njegovom autoritetu ZA MENE :-)
Vojkane, super ti je ideja da pisemo i izvore informacija, samo sto ja uvek zaboravim sta sam gde procitala, malo sam bezveze sto se tice toga :-(
pokusacu da budem ozbiljnija i da prenosim tacan izvor neke informacije koju ovde iznesem :-) mada ja sam ti toliko na netu ceprkala,i sa mnogi ljudima pricala, da ja sada ne mogu neke stvari uopste da nadjem, a znace mi...ne mogu uopste, izgubila sam se u moru inf. koje pruza net.:-)
vise ni svoj "favorites" ne umem da koristim :-)
Znam ja za te brojke,moguce je da je sve to ziva istina,mada sam ti ja skeptik po prirodi, i jako sumnjicava na takve stvari

kada budu veterinari besplatno radili ovakve zahvate, mozda se budem oslobodila sumnjicavosti, barem nesto za pocetak, a onda cu se boriti sa mojim licnom osecajem i misljenjem na ovu temu..
Uvek cu izneti taj stav PROTIV kastracije i sterilizacije U KONTRACEPTIVNE SVRHE.
Nekada je neophodna, ako psu zavisi zivot od toga, i tada je sasvim opravdan zahvat. ali necu nikada razumeti da je bolje i zdravije za psa, da ostane bes produkcije hormona, da mu se odstrani zdrav deo tela, kao da uoste niej bitan funcija hormona koje te zlezde luce!
Za svaki slucaj...Ja mislim da kancerogene celije nastaju iz nekih sasvim drugih razloga, i da te razloge treba pokusati naci i otkloniti, a ne otsraniti zdrav deo dela bicu koje tvrdimo da volimo :-(
ja ne mogu da to razumem.ne znam kako?