Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Боље да добро размисли шта хоће него да се залети и зезне! Свако од нас преферира неку расу, али је нико не експонира у тој мери да мора да узме БАШ ту расу. Према томе .... треба га пустити да "извага" шта му највише одговара.

E ljudi ko je rekao staff , rekao sam bult , to vam je onaj ker sto podseca na prase !
hehe
Nitro samo ne moj da me pozurujes , slazem se ja sa tobom ali takav sam , jednostavno !
Moji u familiji (inace , familija mi je oooogromna i ima mnogo dece ) oni slazu vise za labradora ali im je svejedno , ja sam hteo laradora zato sto vise gotivi decu nego bult ....... ne kazem ......i bult ih obozava ali nekako bi mi bilo lakse da ostavim mladjeg burazera sa labradorom nego sa bultom !
Sto se tice bulta , ja ih obozavam jer su mi smesni i stalno luduju , jure ko ludi i vole da se zezaju , ali mi nekako .........ne znam kako da vam objasnim .........inace ja sam jos kao mali hteo labradora - crnog ....tako da ni sam ne znam sta cu , imam jos malo vremena jer cu psa uzeti u januaru ili februaru ...

GT obe rase su dosta aktivne (mislim na bul terijera i labradora), tako da ces u svakom slucaju posvecivati dosta vremena njihovoj setnji i igri, a ja licno mislim da ako je vec mnogo dece u okolini uzmes labradora. Oni su bas tipicni porodicni psi, obozavaju decu, i sa njima si , sto kazes, miran kad treba da ih ostavis sa malim detetom.
A ako si vec od malih nogu hteo laba ne vidim zasto ga sad ne bi uzeo. ;) :D

Ljudi , videcu ............ sanse da uzmem laba su 75% .....tako da izgleda da ce biti lab !
Nego , da li da uzmem zenku ili muzjaka ?
P.S. Moj najbolji ortak (spparow , nitro i mackic su ga verovatno zapazili) ima Stafordskog terijera , pa se plasim da lab ne zakolje stafa ! hehe
Ne , ozbiljno , kako ce se slagati ?

Pazi labradori u tezini mogu da idu do 50 (nekad cak da 60) kg. Muzjaci nekad znaju da budu dosta agresivni prema drugim muzjacima (u kraju ima jedan crni lab koji je vec dosta mator, ali se neveraovatno dobro drzi, a uzasno je agresivan prema drugim muzjacima), tako da ako hoces malo mirnijeg psa u tom pogledu uzmi zenku.
E sad to kako ce se on ili ona slagati sa tudjim stafom sve zavisi od toga kako ce provoditi vreme zajedno. Ako se budu super igrali i slagali dok mali lab bude rastao verovatno ce se dobro slagati i kada bude odrastao.

Jel se secas kad sam doveo žućku ? A to je labrador-retriver !
A jos se nije navikla na kućicu pa je celu noc sedela van kucice i mrzla se !
I nista joj nije bilo a tim danima je bilo minus 3-4 ako ne i vise !
Pa sam zakljuci !

Back