LABELLO

Obozavam labelo od visnje i toliko sam se zainatila da to kupim. Medjutim u koju god parfimeriju, lili prodavnicu da sam usla imaju sva cuda ovog sveta, te labelo od jagode, imlk&honey, for men, pearl and shine, pa onda neko s mandarinom il kako vec...ne znam vise sta sve nece napraviti, ali nema labela od visnje! :( jel zna bilo ko ko je iz BGa gde moze da se kupi?

ne verujem da ste napravili citavu temu i to vezano za labelo..:lol:

ja trenutno imam neko obicno...od limuna...
a od visnje je stvarno mmmnjam...
a ono..kako ga ja zovem prl&shit (perl&shine) i nije nesto posebno..samo ima onaj roze sjaj..bzvz..

a i sad ovo hladno vreme...ispucaju mi usta..pa treba imati labelo pri ruci ;)

pearl&shine sam skoro potroshila.....ok je, al nish posebno......
onaj labello sjaj mi je super....... od nekih sjajeva, usne mi ispucaju, il se nekako iritiraju pa me nervira........ovo je superishka....

a sad za ovo grozno vreme mi treba neko obichno.....samo da neguje usne.....
mozhda kupim ono od breskve (ili kajsije...nisam sigurna koja je vocka u pitanju).....extra mirishe.....

Hvala Soffy.Nasla sam ga i extraje. Ja u principu vise volim rosal nego labello posto je masnije. Ne znam da li ste probali ali i Blistex silk&shine je odlicno. Ne ostavlja boju a usne su bas mekane.

marinas85:
Hvala Soffy.Nasla sam ga i extraje. Ja u principu vise volim rosal nego labello posto je masnije. Ne znam da li ste probali ali i Blistex silk&shine je odlicno. Ne ostavlja boju a usne su bas mekane.
E,bash mi je drago sto si ga nasla! ;)

I ja vise volim Rosal.;)

Јаооо, боже...Данас на текми...:lol: :lol: Претреса ме лик и пита шта ти је ово, ја реко, лабело, и извучем и покажем, и он као шта ће ти лабело...Дебил...Ја реко' па да палим бакљу њиме, ***** ти будалу, и одем...:O :lol:

meni se najvise svidja Lip Balm-shine....taj je najbolji po meni ubedljivo....prelepo mirise a kad se namaze sjaj je neuporediv sa obicnim labelom.....sta da vam kaze probajte zavolecete ga...;)

Back