LABELLO

Shinoda:
Bas se pitam zasto ni jedan muskarac nije odgovorio na ovu temu :? :? :? :wink:
hihihihi... :lol:
ja imam druga koji ima onaj plavi :wink:
nego... mnooogo volim labello, samo to i stavljam na sebe :roll:
a i sto Swan kaze (za jelo....mmmmmm... 8) )
sada imam onaj plavi, classic, a inace mi je super ZELENI... kamilca, bese... :wink:

Shinoda:
Extreme_Girl:
Shinoda:
Extreme_Girl:
mystical_ocean:
Extreme_Girl:
Shinoda:
Extreme_Girl:
O cemu mi diskutujemo?Strasno! :lol:
Eb'ga...sta ces :roll: Mada mislim da niko nema pravo da kritikuje tudje teme, ako ni on/ona sam/a nema neku bolju :wink:

:arrow: Kako da ne prokomentarisem,ne znam stvarno,pita devojka/decko koje labello koristim?E to je bolesno,a sad kakve su moje teme,pa ja nisam ovde bas toliko cesto i ne postavljam teme,samo uskocim ponekad prokomentarisem nesto i to je to! :evil:

ok...ako ces vec komentarisati,ne mora to uvijek biti nesto negativno...c c c :?

Slazem se,ma dajem ja i pozitivne komentare,mada retko........ :twisted:

C,c,c SRAMOTA!!!!!!Pa razvedri se malo... :wink:

Ma ok,takva sam ja...... :evil:
Evil girl :evil: :evil: :evil:

:wink: :lol: :lol:

That's right! :evil: :wink:

Extreme_Girl:
mystical_ocean:
Extreme_Girl:
Shinoda:
Extreme_Girl:
Eb'ga...sta ces :roll: Mada mislim da niko nema pravo da kritikuje tudje teme, ako ni on/ona sam/a nema neku bolju :wink:

:arrow: Kako da ne prokomentarisem,ne znam stvarno,pita devojka/decko koje labello koristim?E to je bolesno,a sad kakve su moje teme,pa ja nisam ovde bas toliko cesto i ne postavljam teme,samo uskocim ponekad prokomentarisem nesto i to je to! :evil:

ok...ako ces vec komentarisati,ne mora to uvijek biti nesto negativno...c c c :?

C,c,c SRAMOTA!!!!!!Pa razvedri se malo... :wink:[/quote]

Ma ok,takva sam ja...... :evil:[/quote]

:wink: :lol: :lol:[/quote]

That's right! :evil: :wink:[/quote]
Da i ja kazem da je to tacno....

Extreme_Girl:
mystical_ocean:
Extreme_Girl:
Shinoda:
Extreme_Girl:

C,c,c SRAMOTA!!!!!!Pa razvedri se malo... :wink:[/quote]

Ma ok,takva sam ja...... :evil:[/quote]

:wink: :lol: :lol:[/quote]

That's right! :evil: :wink:[/quote]
Da i ja kazem da je to tacno....

Trenutno nosim 4 sa sobom.........Pearl&shine,classic,neki na bazi meda i onaj rozi iz Avona.
Pearl &Shine uopste ne koristim zimi jer izgleda kriza ako su ti usta makar imalo ispucala.Najlepsi je ovaj iz Avona jer lepo mirisi i bas je fin....vec sam ga pola pojela :oops:

Ne volim pearl&shine poshto je to vishe kao karminchic. Volim obichan, onaj sa medom i neki egxotic fruit. Obozavam labela, ali ih i stalno gubim. Verovatno sam ih vec stotinu pogubila.

A jel znate ovo novo Velvet Rose? Malo je tamnije od obichnog Rose i bash je super. Ne ostavlja neki rozi trag kao pearl&shine, vec samo malo sjaja. Prelepo mirishe, i bash je ukusno:))

Sabrina:
A jel znate ovo novo Velvet Rose? Malo je tamnije od obichnog Rose i bash je super. Ne ostavlja neki rozi trag kao pearl&shine, vec samo malo sjaja. Prelepo mirishe, i bash je ukusno:))

Jaoooo... moja drugarica ima to... Nisam probala da ga stavim ali zato diiiiivno mirishe! :wink:

Tinar:
Meni labelo sluzi samo za "lechenje". Ako hocu da mi sjaje usta, onda stavim sjaj. Sve ovo drugo mi je bzvz.
Pa labelo sluzhi da ti ne bi bilo potrebno "lechenje" tj. da ti ne bi ispucala usta i tako to.
E, a mnogo me nervira kod labela shto npr. leti kad nosim u dzepu skroz se otopi i kad pokusham da namazhem polomi se.... grrr...

uh, ljudi, ja ne volim labelo.. osecam se kao da cu negde da se zalepim!! ali, ne smeta mi mnogo, ne krvare mi usta, bar jos nisu pocela! :wink:
isto tako i sa kremom, bilo kakvom.. nikako da se osusi, pa onda pocnu da mi se znoje ruke, i treba da prespavam da bi mi se osusila krema na rukama..

Sabrina:
Tinar:
Meni labelo sluzi samo za "lechenje". Ako hocu da mi sjaje usta, onda stavim sjaj. Sve ovo drugo mi je bzvz.
Pa labelo sluzhi da ti ne bi bilo potrebno "lechenje" tj. da ti ne bi ispucala usta i tako to.
E, a mnogo me nervira kod labela shto npr. leti kad nosim u dzepu skroz se otopi i kad pokusham da namazhem polomi se.... grrr...
ja se setim da ga stavim tek kad mi ispucaju usta :roll:
leti ga ni ne koristim...

a sjajevi su mi bzvz.karmini jos vise.
a labelo volim jer je nekako slatkasto ...mljatzz...

Bash kad duva vetar treba da stavljash labelo, jer tad najgore ispucaju usta. Meni se kosa uopshte ne lepi za usta kad imam labelo :!: :?: Ne razumem kako se vama lepi...
Aha, pa dobro win., ako ne volish labelo, a nije ti ni potrebno, onda je ok shto ga ne koristish... al kremu za ruke bi trebala.

Back