Extreme_Girl
Zainteresovan član
- Poruka
- 456
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eb'ga...sta cesExtreme_Girl:O cemu mi diskutujemo?Strasno!![]()
Shinoda:Eb'ga...sta cesExtreme_Girl:O cemu mi diskutujemo?Strasno!![]()
Mada mislim da niko nema pravo da kritikuje tudje teme, ako ni on/ona sam/a nema neku bolju :wink:
Extreme_Girl:Shinoda:Eb'ga...sta cesExtreme_Girl:O cemu mi diskutujemo?Strasno!![]()
Mada mislim da niko nema pravo da kritikuje tudje teme, ako ni on/ona sam/a nema neku bolju :wink:
Kako da ne prokomentarisem,ne znam stvarno,pita devojka/decko koje labello koristim?E to je bolesno,a sad kakve su moje teme,pa ja nisam ovde bas toliko cesto i ne postavljam teme,samo uskocim ponekad prokomentarisem nesto i to je to!
![]()
mystical_ocean:Extreme_Girl:Shinoda:Eb'ga...sta cesExtreme_Girl:O cemu mi diskutujemo?Strasno!![]()
Kako da ne prokomentarisem,ne znam stvarno,pita devojka/decko koje labello koristim?E to je bolesno,a sad kakve su moje teme,pa ja nisam ovde bas toliko cesto i ne postavljam teme,samo uskocim ponekad prokomentarisem nesto i to je to!
![]()
ok...ako ces vec komentarisati,ne mora to uvijek biti nesto negativno...c c c :?
Extreme_Girl:mystical_ocean:Extreme_Girl:Shinoda:Eb'ga...sta cesExtreme_Girl:O cemu mi diskutujemo?Strasno!![]()
![]()
ok...ako ces vec komentarisati,ne mora to uvijek biti nesto negativno...c c c :?
Slazem se,ma dajem ja i pozitivne komentare,mada retko........![]()
Shinoda:Extreme_Girl:mystical_ocean:Extreme_Girl:Shinoda:Eb'ga...sta cesExtreme_Girl:O cemu mi diskutujemo?Strasno!![]()
![]()
C,c,c SRAMOTA!!!!!!Pa razvedri se malo... :wink:
Evil girlExtreme_Girl:Shinoda:Extreme_Girl:mystical_ocean:Extreme_Girl:Shinoda:Eb'ga...sta cesExtreme_Girl:O cemu mi diskutujemo?Strasno!![]()
![]()
C,c,c SRAMOTA!!!!!!Pa razvedri se malo... :wink:
Ma ok,takva sam ja......![]()
Bolesno... :?Xtina:Ja koristim ona labella koja su mirisljava i koja imaju lep ukus.E tek tad mi usne ispucaju (zato sto polizem svo labello)
Sta je tu bolesno,ja uvek pojedem labeloShinoda:Bolesno... :?Xtina:Ja koristim ona labella koja su mirisljava i koja imaju lep ukus.E tek tad mi usne ispucaju (zato sto polizem svo labello)
Black_Swan:Sta je tu bolesno,ja uvek pojedem labeloShinoda:Bolesno... :?Xtina:Ja koristim ona labella koja su mirisljava i koja imaju lep ukus.E tek tad mi usne ispucaju (zato sto polizem svo labello):wink: (mislim,ne odjednom)
Upravo.Keeper:pojedes ga da ti ne ispuca zeludac![]()
Jao dobio sam bre to active od sestre iz Italije i onako nije lose, ali bas to si rekao ima ocajan sistem zatvaranja, non-stop mi se naka prljavstina lepi za labello, pa ga vise i ne koristim...Tipkaros:Svim muskarcima koji citaju ovu temu (a ne bih rekao da ih ima nesto mnogo):
Batalite labelo active, moj cimer ga ima i s obzirom na to da gledam kako nekako ruzno propada i onaj ocajan sistem otvaranja i zatvaranja koji uopste ne zatvori lepo, znaci znam o cemu pricam.
Ako hocete neko labelo, lepo uzmite neko nemirisljavo kao sto je classic ili kao onaj moj hydro care (ako ga nadjete).
Black_Swan:Da,da!Bas...Ma u svako doba-labelo njam njam![]()