virked
Aktivan član
- Poruka
- 1.216
HyperText Transfer Protocol
Sta znaci FTP?
Sta znaci FTP?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
inspirion:Ne znam
Zašto likovi koji si zaluđeni računarima puštaju bradu, stomak i pričaju glupe šale o računarima tako da ih niko ne razume?
Nina2:Nadam se da to nije napisano da me impresionira posto, ako me secanje ne vara, je potreban samo jedan ispit i vec si MCP a drugo mislim da je njegov rok istekao krajem 2004te godine, nadam se da si ga obnovio a trece ja sam MCSD. Kako god, nadam se da kapiras da mi se nije svideo tvoj 'sexisticki ton' kad su u pitanju kompjuteri i zene, no hard feeling.
Odgovor za AMD - Advanced Micro Devices
Evo lakog pitanja
TCP port broj 80 je obicno rezervisan za...?
Linuxloop:Koliko puta se u sekundi slika na ekranu nestane i pojavi.
Najpopularniji besplatan operativni sistem je?
Zbunio si se. Ranije grafičke kartice su bile za PCI slot, a od Pentium III su počele da se prave ploče i sa AGP portom, samo za grafiku.POP Mare:cmd.exe :?
Nemojte tako teska pitanja sad...
@Mc Milan
Nije agp nego pci-e
Sta znaci skracenica "AMD"?
Vrlo dobro znam sta sam rekao... pitao sam "danas"... Agp je vec otisao u zaborav a dosao je pci EXPRES iliti pci-E graficki portMcMillan:Zbunio si se. Ranije grafičke kartice su bile za PCI slot, a od Pentium III su počele da se prave ploče i sa AGP portom, samo za grafiku.
PCI možeš da koristiš za bilo koje druge kartice, tipa, muzičke, TV, modem, ili neke vrste adaptera, kao što su USB, Firewire, SATA, RAID itd...

Okay, ovo za PCI-E nisam znaoPOP Mare:Vrlo dobro znam sta sam rekao... pitao sam "danas"... Agp je vec otisao u zaborav a dosao je pci EXPRES iliti pci-E graficki port
Laserski mis cita pomocu lasera, a opticki pomocu optickog snopa bla,bla da ne objasnjavam vise...
Koja "kompanija" je izmislila 3dnow! instrukcije za procesor?
ops: IEEE-1394Nina2:Mare, stvarno malo objasni pitanje. U svakom slucaju ADSL ide preko telefonskih parica.
Do tada sledece pitanje:
Fireware je takodje poznat kao...?