Kviz znanja

• Začetnik teme Začetnik teme loop
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
inspirion:
Ne znam

Zašto likovi koji si zaluđeni računarima puštaju bradu, stomak i pričaju glupe šale o računarima tako da ih niko ne razume?
:roll: Nemam pojma... ali dobro si primetio

Razlika između back space i del tastera je u tome što jedna od njih ima nacrtanu strelicu za brisanje u rikverc.

Gde se u u BIOS-u nalazi opcija za podešavanje sata i datuma?

Nina2:
Nadam se da to nije napisano da me impresionira posto, ako me secanje ne vara, je potreban samo jedan ispit i vec si MCP a drugo mislim da je njegov rok istekao krajem 2004te godine, nadam se da si ga obnovio a trece ja sam MCSD. Kako god, nadam se da kapiras da mi se nije svideo tvoj 'sexisticki ton' kad su u pitanju kompjuteri i zene, no hard feeling.

Odgovor za AMD - Advanced Micro Devices

Evo lakog pitanja

TCP port broj 80 je obicno rezervisan za...?

Nisam ga obnovio, sad radim nešto drugo pa mi MCP nije bitan. Jeste, samo je jedan ispit potreban. Nisam hteo da te impresioniram, već da kažem da ni ja svoje znanje ne crpim sa googleta. Nisam seksistički intonirao ništa. Barem ne brojiš tastere... :roll:

POP Mare:
cmd.exe :?
Nemojte tako teska pitanja sad...
@Mc Milan
Nije agp nego pci-e ;)

Sta znaci skracenica "AMD"?
Zbunio si se. Ranije grafičke kartice su bile za PCI slot, a od Pentium III su počele da se prave ploče i sa AGP portom, samo za grafiku.
PCI možeš da koristiš za bilo koje druge kartice, tipa, muzičke, TV, modem, ili neke vrste adaptera, kao što su USB, Firewire, SATA, RAID itd...

McMillan:
Zbunio si se. Ranije grafičke kartice su bile za PCI slot, a od Pentium III su počele da se prave ploče i sa AGP portom, samo za grafiku.
PCI možeš da koristiš za bilo koje druge kartice, tipa, muzičke, TV, modem, ili neke vrste adaptera, kao što su USB, Firewire, SATA, RAID itd...
Vrlo dobro znam sta sam rekao... pitao sam "danas"... Agp je vec otisao u zaborav a dosao je pci EXPRES iliti pci-E graficki port ;)

Laserski mis cita pomocu lasera, a opticki pomocu optickog snopa bla,bla da ne objasnjavam vise...

Koja "kompanija" je izmislila 3dnow! instrukcije za procesor?

POP Mare:
Vrlo dobro znam sta sam rekao... pitao sam "danas"... Agp je vec otisao u zaborav a dosao je pci EXPRES iliti pci-E graficki port ;)

Laserski mis cita pomocu lasera, a opticki pomocu optickog snopa bla,bla da ne objasnjavam vise...

Koja "kompanija" je izmislila 3dnow! instrukcije za procesor?
Okay, ovo za PCI-E nisam znao :oops:
A za razlikovanje optičkog i laserskog sam mislio da optički ima crveni snop, a laser ima nevidljiv svetlosni snop (laser)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back