Kviz iz sveta stripa !

Nisam preveliki fan Korbena

Volim Manaru - vrhunska estetika i erotika

Ma da nismo mi u nekom daljem srodstvu? :D

Nastavljam sa underground-om...

4572805146_3e0cf4a088_z.jpg

Ih, ih, ih, pa dragi Kramb, konkretno gospodin Prirodni. A što se srodstva tiče pa ja sam ti strip majka, a imaš i dva starija brata, genijalna strip autora Lea fon Punkersteina i Mr Stocc-u. Elem, kada sam upisala Akademiju, bila sam na klasi najstarija - imala sam 22 godine jer sam pre toga studirala jezike. I odmah se zgotivim sa Leom i Milanom, i kad su čuli koliko imam godina uglas povikaše: U hebote, pa ti si keva!. A samo sam 4 godine starija od njih. I ostala sam do dan danas keva. Najsmešnije je što su me i njihovi ortaci iz bendova (pošto se obojica bave i muzikom) zvali keva a neki su i od mene stariji. Mog bivšeg (Fet Fredija) koji je muzičar, zvali su naravno ćale a moju mamu staramajka!!!

... :),
- jako popularan domaći autor, jako popularan domaći strip;
- u poslednjem albumu za koji ja znam - grupa negativaca je inspirisana članovima gorenavedenog benda, a u samoj kulminaciji završne epizode radnju prate stihovi gorenavedene pesme.
- koji strip?
- koji autor?

Poslednja izmena:
Cat Claw, Bane Kerac, grupa kriminalaca sa bundevama na glavama koji nose imena po pesmama benda.

Vođa: Spremi se za akciju, Ajvontaut.
Ajvontaut: Zašto sad hoćeš napolje?
Vođa: Ma ne, budalo, to ti je ime!

:hahaha1:

Kako da ne pamtim? Inače, to je i jedini Cat Claw strip koji imam, na jednom kompilacijskom disku. Ako slučajno znaš gde mogu da skinem još neku epizodu u PDF, CBR ili nekom drugom formatu, pošalji mi linkove na PP.

Ako neko ovo pogodi, skidam mu kapu do zemlje:

tumblr_lupronTjvR1r1vkm2o1_400.jpg

Ako neko zna, to je Andrvor, on ima biološki procesor novijeg datuma, više RAM memorije i manje bed sektora, moj hard se prilično prepunio drugim podacima, a formatiranje u mojim godinama zna da bude traumatično.

Imam neki osećaj da je ovo trebalo da ide na neku drugu temu... :D

Pomoć: u pitanju je webcomic. Glavna junakinja (na slici desno) je pomalo hipi, a kako nema mesto stanovanja, pokušava da se "uglavi" kod nekog. Po mogućstvu kod neke devojke jer je lezbos. :rumenko:

Nemam blage veze:rumenko:
Ako neko zna, to je Andrvor, on ima biološki procesor novijeg datuma, više RAM memorije i manje bed sektora, moj hard se prilično prepunio drugim podacima, a formatiranje u mojim godinama zna da bude traumatično.

Imam neki osećaj da je ovo trebalo da ide na neku drugu temu... :D

Pomoć: u pitanju je webcomic. Glavna junakinja (na slici desno) je pomalo hipi, a kako nema mesto stanovanja, pokušava da se "uglavi" kod nekog. Po mogućstvu kod neke devojke jer je lezbos. :rumenko:

... :) @Agata se šali, pošto nam ni godina proizvodnje, a shodno tome ni stanje hardvera nisu toliko različiti (formatiranje je jako zahebato - kad god da se desi)
- pojma ti ja ovo nemam prijatelju :).

Poslednja izmena:

Back