Kvaliteti žene za ostvarenog muškarca

Pa jednostavno je. Ako zahtevas neke kvalitete kod druge strane, sta gid da su, pare, karakter, onda je pitanje sta ti stavljas na sto, sta unosis u relaciju kao komplementarne kvalitete.
Ali ja ne zahtevam.
Nikada nisam.
Ja unosim svašta kao i svako drugi a komeće se svideti moja ponuda to zavisi i šta ima u izlogu, to jest ako ga privuče izgled verovatno će hteti da me upozna više
ili dublje :lol:
To isto očekujem i od muškarca sa kojim sam se slučajno ili namerno srela.
Da ne zahteva da bude onakav kakav je uvek.
Baratam sa onim što se ponudi ako mi odgovara bar delimično
jer svako od nas kada se zakači za jednu priču nije našao carstvo nebesko
našao je par segmenata nečega što mu prija.

Ali ja ne zahtevam.
Nikada nisam.
Ja unosim svašta kao i svako drugi a komeće se svideti moja ponuda to zavisi i šta ima u izlogu, to jest ako ga privuče izgled verovatno će hteti da me upozna više
Ovo obojeno i boldovano su paraokdsalni koliko vidim. Samo je mozda semantika u pitanju. Zahtevati, ocekivati, ponuda i td.
pa nije problem, meni lično je uvek bio draži goljo sa duhovnim vrednostima
nego onaj što nabraja šta sve od nekretnina ima na svoje ime.

ali hoću da ti kažem da mi se čini da se nisi udubio u razgovore.
a baš si dobro postavio temu.

Ovo vec sugerise na kvalitete koji su tebi prioritetni.

Ovo vec sugerise na kvalitete koje nudis za one koji su ti prioritetni.

Dakle: gooza za duhovnog?:p

Ovo obojeno i boldovano su paraokdsalni koliko vidim. Samo je mozda semantika u pitanju. Zahtevati, ocekivati, ponuda i td.

Ovo vec sugerise na kvalitete koji su tebi prioritetni.

Ovo vec sugerise na kvalitete koje nudis za one koji su ti prioritetni.

Dakle: gooza za duhovnog?:p
paradoksalno je jedino vaditi reči iz konteksta što si upravo ti uradio
zahtevi očekivanja i ponuda je nešto što nije opipljivo
ja ne verujem da ljudi idu okolo sa svojim zahtevima i ponudama govoreći o njima na sav glas
ali kad sretneš nekoga onda tvoja ponuda zablista a očekivanja tiho pate ako nisu ispunjena.

paradoksalno je jedino vaditi reči iz konteksta što si upravo ti uradio
zahtevi očekivanja i ponuda je nešto što nije opipljivo
ja ne verujem da ljudi idu okolo sa svojim zahtevima i ponudama govoreći o njima na sav glas
ali kad sretneš nekoga onda tvoja ponuda zablista a očekivanja tiho pate ako nisu ispunjena.
Sustina kolegenicie sustina. Nemojte da ja vama krenem da ispravljam grmaticke greske.Pocev od velikog slova.
Po meni, barem, je maltene isto ocekivati tiho uz patnju i potaju ili ici okolo s transparentom i znacima uzvika.
Zapravo ovo drugo je i bolje. Uocljivije i odvaznije.

Sustina kolegenicie sustina. Nemojte da ja vama krenem da ispravljam grmaticke greske.Pocev od velikog slova.
Po meni, barem, je maltene isto ocekivati tiho uz patnju i potaju ili ici okolo s transparentom i znacima uzvika.
Zapravo ovo drugo je i bolje. Uocljivije i odvaznije.
I drsko ja bih rekla

A ono što je vžno je to da niko nije siguran u početku u kom će pravcu nešto ići, u početku zahtevi praktično i ne postoje.
Koje to materijalno dobro ili ostvarenost on može da ima ako druga strana ostane nezainteresovana i ne razvije se privlačnost
Šta da radi s njegovim dostignućima? Neupotrebljivi su joj ako je čovek ne intrigira u mentalnom ili fizičkom smislu
Sve materijalno je samo bonus nije polazna osnova za vezu zato je meni to zahtevanje unapred siguran znak da neko ne traži
partnera već stvara interesnu zajednicu

I drsko ja bih rekla

A ono što je vžno je to da niko nije siguran u početku u kom će pravcu nešto ići, u početku zahtevi praktično i ne postoje.
Koje to materijalno dobro ili ostvarenost on može da ima ako druga strana ostane nezainteresovana i ne razvije se privlačnost
Šta da radi s njegovim dostignućima? Neupotrebljivi su joj ako je čovek ne intrigira u mentalnom ili fizičkom smislu
Sve materijalno je samo bonus nije polazna osnova za vezu zato je meni to zahtevanje unapred siguran znak da neko ne traži
partnera već stvara interesnu zajednicu
I sta tebe intrigira u mentalnom i fizickom smislu?
Sta te odbija?
Koji su to kriterijumi po kojima prihatas otvoren prostor za nesto dalje? A koji ga zatvaraju?

Koje to kvalitete treba da ima zena za tako nekog muskarca koji je ostvaren egzistencijalno, izgradjen kao licnost, dakle nije neko ocajan za zenom, isfustriran, zdrav, prav, pametan, vredan, samostalan.
Dakle sta ona stavlja na sto?
Takvom muskarcu uopste nije bitno sta ona stavlja na sto i da li ista stavlja, nema potrebu da na odnos
gleda sa te prizemne "je tebi ti meni" strane...
Bitan mu je samo vajb izmedju dva pogleda i par izgovorenih recenica..
..eventualno mu treba samo da mu imponuje njeno drustvo...

Ali ja ne zahtevam.
Nikada nisam.
das da bi dobila, to mi se svidja.
Reci nam jos nesto o sebi

Takvom muskarcu uopste nije bitno sta ona stavlja na sto i da li ista stavlja, nema potrebu da na odnos
gleda sa te prizemne "je tebi ti meni" strane...
Није то приземна већ логички нужна страна.

Сваки однос је трансакција. А да би одлучио да ли да ступиш у однос, мораш прво да извршиш барем несвесну процену шта друга страна даје и шта тражи од тебе, те да ли ти се таква трансакција исплати.

То што неко није свестан шта нуди и шта тражи не значи да не нуди и не тражи ништа.

То што не видиш нешто не значи да тог нечег нема.

Bitan mu je samo vajb izmedju dva pogleda i par izgovorenih recenica..
..eventualno mu treba samo da mu imponuje njeno drustvo...
Дакле, битно му је какав "вајб" и какво друштво му нуди. А то значи да му је ипак битно шта "ставља на сто".

Pa jeste ali ako si ti u pitanju, da sam ja na startu bi mi udarila intervju: a sta radi? imas li stan? jesi li siturian? plata? jesi li zgodan, koliki ti je? a zamisli ja ti kazem: slusaj Paula, ja dajem sebe i celog sebe, kakva su ti to pitanja?
Ako je žena ostvarena kao muškarac onda takvog intervjua ne bi ni bilo,jer dovoljno je pametna da procjeni sa kim ima posla. Sem toga materijalno joj od njega ni ne treba. Sponzoruša želi sve,a ima i onih potpuno suprotnih-skromnih koje bi bile voljne da budu jako privržene,pa i podređene jer im je potrebna sigurnost i vodič u životu.

Ja ne bih dala sve,ne bih to očekivala ni od njega jer svakom je neophodno da ima prostor i vrijeme samo za sebe. Previše bi bilo da nabrajam šta bi sve "davala" al dovoljno da bi bio srećan i zadovoljan. Velika je satisfakcija i sreća kad dvoje mogu da se prate i razvijaju u istom smjeru.

I sta tebe intrigira u mentalnom i fizickom smislu?
Sta te odbija?
Koji su to kriterijumi po kojima prihatas otvoren prostor za nesto dalje? A koji ga zatvaraju?
Pa eto nisam razmišljala do sada ali recimo da me intrigiraju sitnice, reagujem stihijski, nemam listu neprihvatljivih osobina. Svašta može da bude pokretač za fokus na nekog i to je veoma kreativno za početak svako ima široku lepezu divnih osobina koje mogu da osvajaju suprotan pol.
Sve zavisi da li će nešto isprovocirati te osobine da se pojave na površini i privuku pažnju onome na koga su usmerene.

kriterijum je samo jedan a to je sve dok je meni zabavno u nečijem društvu otvoren prostor za nešto dalje se širi unedogled

Ako je žena ostvarena kao muškarac onda takvog intervjua ne bi ni bilo,jer dovoljno je pametna da procjeni sa kim ima posla. Sem toga materijalno joj od njega ni ne treba. Sponzoruša želi sve,a ima i onih potpuno suprotnih-skromnih koje bi bile voljne da budu jako privržene,pa i podređene jer im je potrebna sigurnost i vodič u životu.
dobro ajde mogla bi samo da ga pita
koliki ti je :lol:

Poslednja izmena:
Pa eto nisam razmišljala do sada ali recimo da me intrigiraju sitnice, reagujem stihijski, nemam listu neprihvatljivih osobina. Svašta može da bude pokretač za fokus na nekog i to je veoma kreativno za početak svako ima široku lepezu divnih osobina koje mogu da osvajaju suprotan pol.
Sve zavisi da li će nešto isprovocirati te osobine da se pojave na površini i privuku pažnju onome na koga su usmerene.

kriterijum je samo jedan a to je sve dok je meni zabavno u nečijem društvu otvoren prostor za nešto dalje se širi unedogled
Ok, ti i imas smisao za humor tako da ta relacija sa tobom sigurno nije ona klasicna - klovn zabavljac i princeza koja se nasmeje.

Back