- Poruka
- 132.700
Gde je seks bolji.
U braku ili u vezi?
U braku ili u vezi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Biće ga manje na žalost.U vezi ga je više. Nadamo se da će u braku biti još češće #nijesedesilo.
Najbolji je posle 10 godina bračnog staža, kad deca malo odrastu i kad usavršimo tehniku velikog orgazma.Gde je seks bolji.
U braku ili u vezi?
Moj čovekZar to ne zavisi od muškarca i žene a ne od žvrljotine na papiru?
Ako su oboje maštoviti, večno mladi u duši, ako ne dozvole da im život liči na dan mrmota, onda je seks uvek odličan.
u tim godinama ces usavrsavati tehniku velikog organizmaNajbolji je posle 10 godina bračnog staža, kad deca malo odrastu i kad usavršimo tehniku velikog orgazma.

ожени се па ћеш сазнатиGde je seks bolji.
U braku ili u vezi?
нарочито кад дођу деца има да пршти од несексаU vezi ga je više. Nadamo se da će u braku biti još češće #nijesedesilo.
medjusobno?Zavidim ljudima koji žive zajedno i stalno se krešu.

vezes ih za radijator i pride zakljucas sobu za svaki slucajнарочито кад дођу деца има да пршти од несекса
Pa ne. Moju drugaricu je muž iebo dok doji od pozadi.. Uvek su nalazili načina.нарочито кад дођу деца има да пршти од несекса
kako se doji otpozadi?Pa ne. Moju drugaricu je muž iebo dok doji od pozadi..

Da za sve postoji vreme, tada ti žena ima recimo 30 - 35 godina, završila sa rađanjem, deca već spavaju u svojim sobama i neće iznenada otvoriti vrata tvoje spavaće sobe.u tim godinama ces usavrsavati tehniku velikog organizma![]()
moze, prihvatamtada ti žena ima recimo 30 - 35 godina,
On doji od napred.kako se doji otpozadi?![]()
Da, međusobnomedjusobno?![]()
мораш имати бабу и деду да их прошетајуvezes ih za radijator i pride zakljucas sobu za svaki slucaj![]()
pa ono jes, ovi tvoji po rokovniku, svako vece 21h upisan seksDa, međusobno
Ta redovnost je bitna da čovek može biti zdrav, uspešan i zadovoljan, i da se može lepo skoncentrisati i na poslu, graditi karijeru itd
Ništa gore od veza koje su danas najvećim delom situacione nit su tamo nit vamo, gubiš energiju i kortizol radi, ne znaš gde si i kad ćeš sledeći put imati sex