Kvalifikacioni ispiti za upis u srednje škole

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo u hronici su sada prikazali da nase testove policija prenosi u neku veliku ucionicu u nekoj skoli u Zelezniku.Ucionica je zapececena,prozori zatvoreni,i 2 policajca na smenu dezuraju ispred ucionice.Sutra direktori skola dolaze po te testove i onda se spremaju za nas.Gledao sam transport testova(strasno ovo nema ni na filmu)

evo u hronici su sada prikazali da nase testove policija prenosi u neku veliku ucionicu u nekoj skoli u Zelezniku.Ucionica je zapececena,prozori zatvoreni,i 2 policajca na smenu dezuraju ispred ucionice.Sutra direktori skola dolaze po te testove i onda se spremaju za nas.Gledao sam transport testova(strasno ovo nema ni na filmu)

Hahaha
Brate,pa ti testovi kao da su najveća državna tajna.:lol:

:super: Prvo da kazem imali smo vodu i bila je topla :) Pitanja su bila laka ... Sve sam uradio. Samo me jedno pitanje muci gde mi je tacan odgovor ali sam presao njihovu tacku od linije i dopisao tacku opet ... Inace taj odgovor je tacan. Sad jel neko zna da li ce mi priznati taj odgovor i na jednom mi se razmazala olovka ali se odgovor vidi super. Ako neko zna u vezi ove tacke nesto neka mi odgovori. Srecno svima na matematici sutra :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back