Kvalifikacioni ispiti za upis u srednje škole

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo ponesite neku čokoladicu (Snickers ili Mars) ili još bolje Orbit žvake, osmeh na lice, vodu tamo već imate, nadam se da ćete sesti u neku hladovinu i opušteno. Nije to ništa strašnije od jednog običnog testa...

lol ma da, skola bi bankrotirala da nam svima kupi vodu, ja cu da ponesem Kinder cokoladu, milku sa jagodom, twix, citro, bounty i 2 litre vode........ne volim da zvacem zvaku na testovima :mrgreen:

moram danas da predjem sintaksu i knjizevnost :dash: :dash:

lol ma da, skola bi bankrotirala da nam svima kupi vodu, ja cu da ponesem Kinder cokoladu, milku sa jagodom, twix, citro, bounty i 2 litre vode........ne volim da zvacem zvaku na testovima :mrgreen:

moram danas da predjem sintaksu i knjizevnost :dash: :dash:

Ja ima da kupim ceo maksi i ponecu onaj aparat za kafu pa da ubacujem novcice da. A ponecu sve vrste milki cokolada deset vrsti orbita i pet litara vode, a za rezervu ce stajati cisterna za pijacu vodu i oni sto peru ulice da me malo osveze isto tako ce biti i za matu:tease::tease::tease::tease::hahaha::hahaha:
I mene isto nerviraju te dve oblasti uvek pogresim na necemu a inace iz skole nosim 57,7 bodova i nameravam da upisem cetrnaestu drustveni smer zna li neko nesto o toj skoli na primer o nastavnicima znam samo da je renovirana i nista vise

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back